ØKOLOGISKE FRØ TIL SPIRER

Økologiske frø til spirer i høj kvalitet er genvejen til succes med dine spirer og mikrogrønt. Et frø er dog ikke bare et frø. Nem spiredyrkning begynder med de rette spirefrø. Derfor får du et par gode tips til at vælge de bedste spirefrø.

SE ALLE SPIREFRØ

Lucernespirer af oekologiske lucernefroe FRISKE SPIRER

ØKOLOGISKE FRØ TIL SPIRER

Inde i et spirefrø ligger byggestenene til den lille plante. Et frø rummer både plantens DNA til at skabe spiren og al næring til den lille plantes første vigtige dage af dens liv.En spire kan derfor kun blive så sund som frøet.Kun når moderplanten ude på marken kan optage alle de nødvendige næringsstoffer fra jorden, kan planten udvikle sunde frø med høj spireevne.Derfor er økologiske frø til spirer af høj kvalitet et godt valg, når du vil have sunde, smagfulde og sprøde spirer.

SE ALLE SPIREFRØ

HELE FRØ TIL SPIRER

Når planterne er klar ude på marken og deres frøstande er fulde af frø, bliver planterne høstet og lagt til tørring.Derpå ryster man frøene fra plantens frøstande. Det skal være en meget skånsom proces, så frøet ikke bliver skadet.Kun hele frø kan give sunde, veludviklede spirer.Derfor er økologiske frø til spirer af specielt høj kvalitet, de er altid hele og har en sund, intakt frøkapsel.
Rosenradise spirer af oekologiske spirefroe FRISKE SPIRER

SE ALLE SPIREFRØ

Oekologiske solsikkespirer af spirefroe FRISKE SPIRER

BAKTERIEFRI SPIREFRØ

Alle FRISKE SPIRER spirefrø er testet for Listeria, E. Coli og Salmonella på laboratorium af hensyn til din sundhed.På hver frøpose kan du se et batchnummer, som følger frøet på hele dets rejse fra mark til dit bord.Nummeret går igen i de økologiske fødevarekontrolrapporter, jeg skal levere til den danske Fødevarestyrelse hvert kvartal.Derfor er du sikret fuld sporbarhed for spirefrøene, og at jeg overholder alle regler for spirefrø i EU.

SE ALLE SPIREFRØ

DIN SPIREFRØ GARANTI

Jeg ønsker dig den bedste oplevelse med at dyrke dine økologiske frø til spirer. Derfor pakker jeg frøene skånsomt og spiretester mine frø hver måned.De dyrkede spirer bruger jeg til billederne, du ser overalt i FRISKE SPIRER.Skulle du mod forventning ikke opleve en god spireevne i de købte spirefrø, beder jeg dig kontakte mig.Så finder vi sammen frem til, hvordan du får en god spireoplevelse igen.
Oekologiske chiaspirer af spirefroe hos FRISKE SPIRER

SE ALLE SPIREFRØ

2 tanker om “ØKOLOGISKE FRØ TIL SPIRER

    • FRISKE SPIRER siger:

      Kære Lotte. Ja, alle mine spirefrø er 100% økologiske og GMO-fri. De er også bakterietestet og godkendt af Fødevarestyrelsen til spiredyrkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *