En lækker vegansk salat med spirer
Læg ærterne i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 2 dage eller indtil roden er 1-1,5 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod i din mad.
Læg Radisefrøene i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5-6 dage eller indtil bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rod i din mad. Læg de høstede spirer i en skål vand og rod rundt indtil de tomme skaller slipper. Du kan spise skallerne, men de smager bittert. Derfor er det mest fordelagtigt at sortere frøkapslerne fra.
Skyl spirerne i rent vand. Dryp af. Snit alle øvrige ingredienser og bland det hele i en skål. Servér og nyd straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg ærterne i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 2 dage eller indtil roden er 1-1,5 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod i din mad.
Læg Radisefrøene i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5-6 dage eller indtil bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rod i din mad. Læg de høstede spirer i en skål vand og rod rundt indtil de tomme skaller slipper. Du kan spise skallerne, men de smager bittert. Derfor er det mest fordelagtigt at sortere frøkapslerne fra.
Skyl spirerne i rent vand. Dryp af. Snit alle øvrige ingredienser og bland det hele i en skål. Servér og nyd straks.