Salat med Ærtespirer, Radisespirer & valnødder

En lækker vegansk salat med spirer

Category

Yields1 Serving

 20 g økologiske Ærter til spirer
 3 g økologiske Radisefrø til spirer
 20 g vegansk fetaost
 2 håndfulde frisk fetasalat
 3 friske valnødder
 1 stilk forårsløg
 ¼ rødløg
 1 spsk Livets Olie
 Salt og Peber

1

Læg ærterne i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 2 dage eller indtil roden er 1-1,5 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod i din mad.

2

Læg Radisefrøene i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5-6 dage eller indtil bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rod i din mad. Læg de høstede spirer i en skål vand og rod rundt indtil de tomme skaller slipper. Du kan spise skallerne, men de smager bittert. Derfor er det mest fordelagtigt at sortere frøkapslerne fra.

3

Skyl spirerne i rent vand. Dryp af. Snit alle øvrige ingredienser og bland det hele i en skål. Servér og nyd straks.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g økologiske Ærter til spirer
 3 g økologiske Radisefrø til spirer
 20 g vegansk fetaost
 2 håndfulde frisk fetasalat
 3 friske valnødder
 1 stilk forårsløg
 ¼ rødløg
 1 spsk Livets Olie
 Salt og Peber

Directions

1

Læg ærterne i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 2 dage eller indtil roden er 1-1,5 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod i din mad.

2

Læg Radisefrøene i blød i rent vant i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5-6 dage eller indtil bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rod i din mad. Læg de høstede spirer i en skål vand og rod rundt indtil de tomme skaller slipper. Du kan spise skallerne, men de smager bittert. Derfor er det mest fordelagtigt at sortere frøkapslerne fra.

3

Skyl spirerne i rent vand. Dryp af. Snit alle øvrige ingredienser og bland det hele i en skål. Servér og nyd straks.

Notes

Salat med Ærtespirer, Radisespirer & valnødder
error: Dette indhold er beskyttet