KONTAKT

HURTIGT SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

Miriam Sommer ejer af FRISKE SPIRER

FRISKE SPIRER er ejet af spireentusiast, MIRIAM SOMMER.
Du er velkommen til at kontakte mig
alle dage kl 9-20.
Ring eller send en SMS. Jeg svarer straks eller hurtigst muligt.
Mobil: +45 60246203 (DK)

SEND MIG EN MAIL

  LEVERINGSTID

  HURTIG LEVERING
  Jeg forstår dit ønske om hurtig levering. Bestiller du før kl 7 på hverdage, bliver pakken sendt samme dag. Levering sker med GLS til en pakkeshop efter dit valg. Du vil modtage en SMS fra dem 1-2 hverdage efter bestilling. Levering til øerne er 3-4 hverdage.

  FRAGTPRISER
  Mine fragtpriser følger taksterne hos GLS. Jeg lægger ikke håndteringsgebyr på ordren.

  GRATIS LEVERING
  Kommer du forbi NaturPoteket på Torvegade 36, 1400 København K, har du mulighed for at vælge selv at afhente din pakke uden fragt. Jeg stiller pakken til dig i NaturPoteket helsekosten samme dag eller dagen efter din bestilling. Jeg sender dig en SMS, så snart pakken er klar til din afhentning.
  Bemærk: Det er ikke min butik, og de har kun lidt plads, så vær sød at hente din pakke i løbet af max to dage ved større pakker, tak.

  REKLAMATIONER

  SKADER & REKLAMATIONER
  Er der fejl eller mangler på dit produkt, bytter jeg med et smil. Jeg beder kun om, at du gemmer produktet og al emballage til billeder. Så kan jeg videresende dokumentation til mit fragtfirma eller leverandør. Ring venligst til mig på 60246203 straks du opdager fejlen, da mit krav til dem ellers bliver afvist.

  DÅRLIGE SPIRER
  Hvis du oplever problemer med at få succes med dine spirer, er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 60246203 alle dage kl 9-20. Jeg har lang erfaring som spiredyrker og deler gerne ud af mine tips.
  Når vi har talt, tilbyder jeg dig nye frø for den mængde, der er mislykkes for dig, så du kommer godt videre i den dejlige verden af spirer.

  FEJLFINDING
  Du er velkommen til at finde et hurtigt svar på spireproblemet, hvis det er udenfor min telefontid. Se tjeklisten for syge spirer >

  HVORDAN DYRKER DU SPIRER

  SPIREGUIDE I FLERE FORMER
  Er du ny spiredyrker, har jeg gjort det nemt for dig at få fuld glæde af din lille spirehave:

  • Jeg skabt en online spireguide til dig. Se guiden >
  • Køber du en spirebeholder i shoppen, modtager du en lille guide til den specifikke beholder. Se beholdere >
  • Tilmelder du dig det gratis nyhedsbrev, modtager du en 40 sider ebog med spireguide, tips og opskrifter. Læs mere >
  • Søger du mere grundige svar om spiredyrkning og spirer, finder du dem i min bog FRISKE SPIRER – En Guide til Spiring. Se bogen >
  GUIDE TIL SPIREFRØ

  TIPS OM SPIRETYPE
  Søger du spirer til en bestemt ret eller event?
  Du får hurtigt overblik over alle spirer med smag og spiretid i SpireNøglen. Se SpireNøglen >

  TIPS OM POSESTØRRELSE
  Skal du vælge portionspose, standard, store eller ekstra store poser med spirefrø?

  Portionsposer

  Portionsposer rummer frø nok til 1 gang spirer i en SpirePerle og andre spirebeholdere. Hvis du er ny spiredyrker, kan det være spændende for dig at prøve portionsposerne for at finde dine favoritter.

  Standardposer

  De rummer frø nok til 7-15 gange spirer i en SpirePerle. Standardposer er et godt valg for dig, der kender dine smagsløg.

  Store poser

  De store poser har frø nok til 20-60 gange spirer. De er for passionerede spiredyrkere, der elsker grøn, økologisk og gerne hjemmedyrket mad. Det kan også være dig, der gerne vil dele glæden ved spirer med familie eller venner.

  Ekstra store poser

  Denne type poser rummer dobbelt up af de store poser og er for dedikerede spiredyrkere. Det kan være dig, der lever af rawfood, vegansk, vegetarisk eller har en helbredsmæssig grund til at spirer skal være en stor del af din kost. Der er rabat på ekstra store poser, da jeg ønsker at støtte dit behov for en grøn livsstil.

  HVORDAN VÆLGER DU SPIREBEHOLDER

  SPIREBEHOLDERE TIL DIT BEHOV

  Mit formål med FRISKE SPIRER har altid være at gøre spiredyrkning nemt for alle. Men spiredyrkning skal efter min mening også være en smuk og æstetisk elegant oplevelse. Derfor finder du kun et begrænset udvalg af spirebakker her i shoppen. Naturligvis kombineret med guides til hver beholder, så du kan få fuld glæde af din sunde hobby.

  SPIREPERLE
  En SpirePerle er FRISKE SPIRER eget design. Derfor er den skabt på baggrund af mine mange års erfaring som spiredyrker. Den kan rumme op til 6 håndfulde spirer per bakke og er egnet til alle spiretyper.
  Fordelen ved en SpirePerle er, at den er helt transparent, og så kan du bygge flere frøbakker ind i den efter behov. Den er stødfast, produceret i Danmark og fri for BPA og thalater.
  SE SPIREPERLE >

  SPIREGLAS
  Et SpireGlas rummer 3 håndfulde spirer og er egnet til cirka 10 typer spirer. Det vil sige alle spirer undtagen kålsorter som Broccoli, Raps, Pinkkål og Rødkål samt de geldannende Karse, Rucola, Mizuna, Sennep og Tatsoi.
  Fordelen ved et SpireGlas er, at det er kønt, nemt at bruge, og så vokser spirerne sig smukt ind i hinanden. Det giver dig flot krøllede spirer.
  SE SPIREGLAS >

  God fornøjelse med din lille spirehave.

  HVEM ER FRISKE SPIRER

  KVINDEN BAG FIRMAET

  FRISKE SPIRER består af én person – Miriam Sommer. Jeg er uddannet cand. mag i dansk og har arbejdet som professionel copywriter, konceptudvikler og brand manager siden 2008.

  Min anden side er, at jeg er passioneret spiredyrker. Jeg har elsket spirer, siden jeg var barn. Nogle af mine bedste minder er, når jeg skyllede de små, skrøbelige spirer sammen med min mor. Hun elskede alt grønt, og vi delte glæden over de små vidundere i spirebakken. Spirerne har fulgt mig med glæde lige siden.

  I det skæringspunkt startede eventyret om FRISKE SPIRER.

  HISTORIEN
  FRISKE SPIRER startede som et fritidsprojekt i 2010. Tanken var kun, at jeg ville træne mine kommunikationsevner med en simpel hjemmeside. Da jeg vidste, jeg ville bruge en del tid på projektet, tænkte jeg, det lige så godt kunne være andre spiredyrkere til glæde og inspiration. Sådan et site fandtes ikke i Danmark i 2010 og jeg forestillede mig, at det ikke ville få mere end en lille læserskare. Alligevel tjekkede jeg alle fakta med fagfolk på LIFE, så mine læsere var sikret fagligt baseret viden.

  Jeg tog med glæde fejl. Sitet fik flere og flere læsere. Jeg lagde ny viden ind og lærte mig at tage bedre billeder. Jeg udgav min bog for at dække udgifterne til vedligeholdelsen og løb ind i et problem: Der var ikke spirefrø på det danske marked til læserne. Ergo åbnede jeg shoppen i 2013 med egen import af certificerede, økologiske spirefrø.

  Nu begyndte det at blive rigtig interessant, for en shop med lager og hvad dertil hører af praktiske beslutninger kræver dedikation. Mit hjerte var dog for længst hengivet spirerne. Så jeg skruede ned på lavt blus for mit andet arbejde og skruede op for blusset på FRISKE SPIRER. Drømmen om spirer i det danske køkken måtte briste eller bære.

  I 2017 satte jeg så de to spirebeholdere i produktion: SpireStenen og SpirePerlen. Nu er FRISKE SPIRERs produktlinje komplet. Jeg arbejder i dag fuld tid med FRISKE SPIRER. Derfor er du altid i personlig kontakt med mig, når du skriver eller ringer til FRISKE SPIRER.

  i foråret 2020 har jeg åbnet min shop til udlandet. Det bliver en spændende rejse. Jeg er stadig ene kvinde i firmaet, men håbet er, at jeg inden længe kan få min første ansatte til at hjælpe med at pakke din ordre.

  FREMTIDEN
  Jeg har mange planer for FRISKE SPIRER. Det betyder, at du kan se frem til et firma i hastig udvikling. En udvikling, der vil gavne din gode oplevelse som spiredyrker. For netop det er mit primære mål med FRISKE SPIRER.

  Savner du derfor en video, et produkt eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Da jeg står for alt selv, kan jeg ikke love at skabe dit ønske til dig straks, men jeg vil gøre mit for, at det sker hurtigt.

  Jeg ser frem til at skabe en god spireoplevelse for dig.

  LINKS & KOPIERING

  LÅN – KOPIERING – LINKS

  Praktisk om links, henvisninger og kopiering

  Jeg elsker at dele, men jeg beder dig om ikke at kopiere tekster, billeder og andet af mit materiale.
  Jeg har lagt meget arbejde i hver detalje til glæde for alle de søde spiredyrkere.

  Hvis du vil skrive om spirer og ønsker at bruge viden, billeder eller andet fra FRISKE SPIRER,
  beder jeg dig kontakte mig. Jeg sender så unikke billeder og andet relevant til dig.

  Prisen? Jeg ønsker bare et link til www.Spirefroe.dk. Ret god deal, ikk?!

  Ring til mig på tlf: +45 60246203 (DK)