Levering, Returnering & Afhentning

Jeg ved, du er spændt på at komme i gang. Så jeg gør mit for, at du får pakken hurtigt.

Levering eller Selvafhentning

Du vælger leveringsmåden i kassen, når du har indtastet dine kundeoplysninger.
Du har tre leveringsmuligheder:

1) Du kan afhente din pakke fragtfrit i VoxeVærket, Vermlandsgade 51, 1 sal, 2300 Kbh.
2) Din pakke sendes med GLS, DAO eller PostNord til en pakkeshop nær dig.
3) Du kan få sendt pakken til din arbejdsplads efter aftale med mig.

Selvafhentning

VoxeVærket på Vermlandsgade er et kontor-/lagerfællesskab, hvor jeg har mit fødevaregodkendte lager.
Der er P-pladser lige foran døren og busstop lige om hjørnet, så der er nem adgang for alle.
Skriv gerne din ønskede afhentningsdag i ordrens beskedfelt. Så lægger jeg pakken klar til dig den dag.
Jeg sender en SMS, når pakken er ligger klar til din afhentning.
Du er altid velkommen til at aftale senere afhentning ved at ringe eller skrive til mig lige efter din bestilling på mobil: 60246203.

Gratis fragt

Da FRISKE SPIRER er et lille iværksætterfirma, kan jeg ikke tilbyde gratis fragt ligesom de store shops. Jeg har dog gratis fragt på ordrer på over 800,- inkl moms. Fragtprisen går automatisk i 0, når du køber for det beløb.

Pakkevægt

Når du lægger en vare i kurven, regner systemet en smule emballage oveni hver vare. Derfor bliver din pakke regnet til at være lidt tungere end de ‘rene produkter’. 140 gram frø vejer derfor reelt 152 gram, fordi frøposen vejer 7 gram, og så vejer selve forsendelseskassen lidt.

Fragtpriser

Når du vælger forsendelse, så følger fragtpriserne fragtfirmaets takster.

Jeg har varierende priser som følger pakkens vægt og fragtudbyder. Derfor kan du se fragtprisen skifte, efterhånden som du lægger mere i din kurv.

Fragtintervallerne er: 0-1 kg. 1-5 kg. 5-10 kg. 10-15 kg.

Fragtprisen går ubeskåret til GLS. Jeg lægger ikke håndteringsgebyr oveni prisen.

Leveringstid

Jeg pakker alle hverdage + søndag. Du kan se frem til at kunne afhente din pakke i den valgte GLS butik senest 3 hverdage efter bestilling.
Helligdage og lør/søn er ikke hverdage hos GLS.
Jeg leverer pakker til NaturPoteket + Øhelse 1-2 hverdage efter din bestilling. Vent venligst på en SMS fra mig, før du henter pakken.

Returnering

VIGTIGT
Du har 14 dages returret på alle varerne undtagen frø. Dette skyldes, at frø er en fødevare, og jeg ikke må tage dem retur efter krav fra Fødevarestyrelsen. Dette er i overensstemmelse med forbrugerloven for køb af fødevarer.

Jeg anbefaler derfor, at du køber små mængder frø (fx portionsposer) inden du køber større, hvis du er i tvivl om de valgte frø.

I tilfælde af fortrudt køb eller forudbetalte varer, som afbestilles inden afsendelse fra mit lager, kan jeg refundere hele købesummen.
 Refusion sker ved overførsel til samme bankkonto, du købte varen på.

Ved varer, som er afsendt fra mit lager, kan jeg tilbyde den fulde købspris for varerne (ex frø) retur, når varerne returneres i fin stand. Det er vigtigt, at du ringer til mig på 60246203, så vi kan aftale returnering, inden du sender pakken.

Du selv dækker fragten for forsendelsen. Det skyldes, at FRISKE SPIRER er et lille firma, så jeg kan desværre ikke tilbyde samme flotte returneringsløsninger som de større shops.

Ring derfor gerne til mig, hvis du er i tvivl om en vare er den rette for dig. Jeg forklarer og guider dig med et smil – også selvom du måtte ende med at købe en vare, jeg ikke har i min shop.

Uafhentede pakker

VIGTIGT
Jeg får desværre ikke besked fra GLS eller DAO om uafhentede pakker, før de dukker op på mit lager eller i min nærmeste DAO shop. Kontakt mig derfor straks, hvis du ikke har fået SMS eller mail fra GLS eller DAO om din pakke senest 4 hverdage efter din bestilling.

Hvis du ikke henter din pakke i GLS eller DAO Shoppen indenfor 8 dage, efter du har fået besked fra GLS eller DAO, sendes den retur til mit lager med høj returfragt. Fragtprisen går ubeskåret til GLS og DAO. Derfor forbeholder jeg mig ret til kun at tilbagebetale din oprindelige pris minus den fulde fragtpris x 2.

Så – please – kontakt mig,  hvis du ikke får den forventede besked fra GLS og DAO. Det er til vores begges fordel, da jeg ønsker, du skal være en tilfreds spiredyrker.

Reklamationer & Udebleven pakke

VIGTIGT
Ved fejl, mangler eller ødelagte varer bedes du kontakte mig straks via mail eller tlf: +45 6024 6203.
Gem AL pakkens emballage + produkter til billeder til GLS eller DAO, da de ønsker omfattende dokumentation for fragtskader.
Gemmer du ikke emballagen eller kontakter du mig senere end 2 dage efter du har hentet pakken, kan jeg ikke få erstatning hos GLS og DAO.
Hvis vi bliver enige om, at du skal have dine penge tilbage, refunderer jeg naturligvis det fulde beløb, du har betalt for varen i shoppen inkl forsendelsen til dig. Alternativt kan du vælge nye eller andre produkter for beløbet.

Levering til udlandet

Leveringer til Norge, Færøerne, Grønland og øvrigt udland er muligt. Kontakt mig for at aftale nærmere via info@friskespirer.dk eller mobil: +45 6024 6203.

Rigtig god spireglæde til dig
Miriam Sommer
Indehaver af FRISKE SPIRER