Broccoli Suppe med tofu og Bønnespirer
En lækker, proteinrig suppe
Læg Ærterne i blød i et rent glas med koldt vand. Stil glasset på bordet og lad trække i 8 timer. Hæld derpå ærterne over i din spirebeholder og skyl med koldt vand. Dryp af, Saml din spirebeholder og stil den på køkkenbordet. Skyl derpå morgen og aften i 1-3 dage, indtil den hvide rod er max 1 cm lang. Skyl en sidste gang og dine ærtespirer er klar til suppen.
Hæld olivenolien i en gryde ved middel varme. Tilsæt hakkede finthakkede gule løg og sautér til de er gennemsigtige. Tilsæt hvidløg og krydderier. Rør i et minut til de dufter kraftigt.
Hæld spinaten i gryden og rør det hele sammen til spinaten er varmet op og tydeligt reduceret i størrelse og dufter godt.
Rør grøntsagsfond og tofu i og lad det simre i 10 minutter under låg.
Hæld hele blandingen inkl væsken i en blender. Blend indtil konsistensen er helt glat. Hæld tilbage i gryden. Genopvarm suppen og smag til med krydderier. Vend ærtespirerne i suppen et par minutter inden servering. Sådan bevarer de deres sprødhed men bliver alligevel lune.
Server suppen i dybe skåle, pyntet med Ærtespirer, et par blade frisk grønt, olie og drys af friskkværnet peber.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Ærterne i blød i et rent glas med koldt vand. Stil glasset på bordet og lad trække i 8 timer. Hæld derpå ærterne over i din spirebeholder og skyl med koldt vand. Dryp af, Saml din spirebeholder og stil den på køkkenbordet. Skyl derpå morgen og aften i 1-3 dage, indtil den hvide rod er max 1 cm lang. Skyl en sidste gang og dine ærtespirer er klar til suppen.
Hæld olivenolien i en gryde ved middel varme. Tilsæt hakkede finthakkede gule løg og sautér til de er gennemsigtige. Tilsæt hvidløg og krydderier. Rør i et minut til de dufter kraftigt.
Hæld spinaten i gryden og rør det hele sammen til spinaten er varmet op og tydeligt reduceret i størrelse og dufter godt.
Rør grøntsagsfond og tofu i og lad det simre i 10 minutter under låg.
Hæld hele blandingen inkl væsken i en blender. Blend indtil konsistensen er helt glat. Hæld tilbage i gryden. Genopvarm suppen og smag til med krydderier. Vend ærtespirerne i suppen et par minutter inden servering. Sådan bevarer de deres sprødhed men bliver alligevel lune.
Server suppen i dybe skåle, pyntet med Ærtespirer, et par blade frisk grønt, olie og drys af friskkværnet peber.