SpireNoegle med oversigt for spirer og mikrogroent

SPIRENØGLE TIL PRINT

ØNSKER DU SPIRENØGLEN TIL PRINT?
VÆLG MELLEM PDF OG JPG I A4 TIL DIT EGET FARVEPRINT.

SpireNoegle spireoversigt til print hos FRISKE SPIRER

SPIRENØGLE TIL PRINT

En sød kunde ved navn Lars-Bo foreslog, at jeg kunne lave SpireNøglen som en lille plakat til salg i shoppen. Han ville gerne have den hængende som en reminder om de mange lækre spirer og deres kendetegn. Sikke en god idé!

Jeg elsker at høre jeres input, og det glæder mig, at min SpireNøgle oversigt kan gavne og inspirere på den måde.

Jeg har valgt at give dig SpireNøglen til din egen udprintning i A4 farveprint. Gaven er min tak for, at du har støttet mig og min drøm for FRISKE SPIRER med dit køb.

Ønsker du muligheden for at købe SpireNøglen i printet form i stedet, vil jeg meget gerne høre fra dig.

SPIRENØGLEN SOM PDF

Her kan du hente SpireNøglen A4 størrelse PDF til dit eget farveprint.

HENT PDF NØGLE

SPIRENØGLEN ONLINE

Du kan finde SpireNøglen i længere form i det online spireunivers.

SE ONLINE NØGLE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk