Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.
2
Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.
3
Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.
4
Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.
5
Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.
Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.
2
Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.
3
Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.
4
Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.
5
Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.