Sød appetizer med guacamole og spirer
Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.
Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.
Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.
Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.
Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.
Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.
Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.
Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.
Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.