Appetizer med Radise- og Solsikkespirer

Sød appetizer med guacamole og spirer

Yields4 Servings

 20 g økologiske Solsikkefrø til spirer
 5 g økologiske Radisefrø til spirer
 økologiske Ærter til spirer efter ønske
 1 frisk agurk
 1 moden avocado
 ¼ rødløg eller et halvt fed hvidløg
 citronsaft
 salt og peber
 Spiselige blomster

1

Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.

2

Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.

3

Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.

4

Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.

5

Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

KØB RADISEFRØ TIL SPIRER

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g økologiske Solsikkefrø til spirer
 5 g økologiske Radisefrø til spirer
 økologiske Ærter til spirer efter ønske
 1 frisk agurk
 1 moden avocado
 ¼ rødløg eller et halvt fed hvidløg
 citronsaft
 salt og peber
 Spiselige blomster

Directions

1

Læg radisefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøkapslerne kan du skylle af i en skål vand lige inden du bruger dem i maden.

2

Læg Solsikkefrø i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 6 dage, når bladene har fået farve. Du kan spise hele spiren inkl rødder. Frøskallerne kan du ikke spise.

3

Læg Ærter i blød i 8 timer i et rent glas. Hæld dem derpå over i en spirebeholder. Skyl morgen og aften. De er høstklar efter 1-2 dage, når rødderne et 0,5 - 1 cm lange. Du kan spise hele spiren inkl rødder.

4

Mos avocado og finthakket løg sammen. Smag til med citron. løg, salt og peber.

5

Skræl agurken på langs, så du får lange tynde strimler. Fordel guacamolen på agurkestrimlerne og rul strimlerne sammen om mosen. Pynt med spiselige blomster og spirer.

Notes

Appetizer med Radise- og Solsikkespirer
error: Dette indhold er beskyttet