Bæredygtig gave med Spirer

Bæredygtig gave med Spirer og Mikrogrønt. 
6 ideer til klimavenlige gaver, der spreder glæde for alle.

Dyrk selv økologiske ærteskud FRISKE SPIRER

BÆREDYGTIGE ÆRTESKUD I GAVE

En sød, bæredygtig gave til værten eller værtinden er en potte med sprøde ærteskud:

Læg ærterne i blød i 8 timer. Fyld 2-3 cm jord i potten. Læg ærterne i potten og fyld jord på til kanten af potten. Fugt jorden.
De næste 2-7 dage skal jorden holdes fugtig men ikke våd. Ærteskuddene viser sig efter 10-12 dage. Din modtager kan klippe ærteskuddene af 1 cm over jorden og nyde både stængler og blade. De smager af friske ærtebælge.

ÆRTER TIL ÆRTESKUD
Spireguide til lille spireglas 6 FRISKE SPIRER

Spirer i gave til den nysgerrige

Du kan lave din egen smukke spiregave med spirefrø af:

  • 1 teskefuld linser eller hvidkløverfrø til spirer
  • 1 lille pestoglas
  • 15×15 cm tyll eller hørstof
  • 1 elastik
  • 1 lille, pænt kort

Vask glas, stof og elastik i opvaskemiddel. De små spirer har brug for et rent miljø for sund vækst. Skriv dit mobilnummer, navn og dette link på kortet til gaven: www.spirefroe.dk/visitkort.
Pak glasset pænt ind og glæd dig til at se overraskelsen. Om et par dage har du en ny, glad spiredyrker i røret til en sjov snak om spirer.

SpirePerle spirekasse til dyrk selv spirer og mikrogroent i dit koekken

Bæredygtig gave til dyrk selv spirer og mikrogrønt

Det er bæredygtigt selv at dyrke Spirer og Mikrogrønt.

Det er hyggeligt at dyrke friske spirer og mikrogrønt året rundt. En SpirePerle spirekasse er designet til, at du kan dyrke over 20 sorter af spirer. Dermed kan du have dit eget hjemmegartneri året rundt lige ved hånden.

SpirePerlen er en spirekasse designet af undertegnede. Beholderen er bæredygtig, selvom den er af plast, da plasttypen er stærk, så beholderen kan holde i mange år.

SpirePerlen bliver desuden støbt af en dansk producent i Nordsjælland. Da jeg har lager på Amager, er transporten af bakkerne begrænset så meget som muligt.

Det er nemt at lære, da der er er en dansk manual med i kittet + jeg har lavet en nem videoguide >

VÆLG ET SPIREKIT
Spiselig spiregave FRISKE-SPIRER

DEN DYRKEDE SPIREGAVE

Du kan sprede glæde med sprøde, dyrkede spirer på vat:

Vask låget i opvaskemiddel og skyl med rent vand. Læg vatrondellerne ovenpå hinanden og gør dem våde med koldt vand. Drys spirefrøene ud på vattet og tryk dem ned, så de bliver våde. Det er vigtigt som en start, så frøene kan suge vand. De næste 5-6 dage skal vattet holdes let fugtigt. Frø og spirer må ikke tørre ud under væksten.
Når spirerne har fået blade, flytter du vatrondellen med spirerne til stagen. Vattet tørrer nemt ud, så din modtager bør spise spirerne samme dag.

SPIREFRØ

PRIK TIL NYSGERRIGHEDEN

De fleste er lidt nervøse over at prøve noget, der måske ikke lykkes. Tricket er straks at pirre din modtagers nysgerrighed.

Jeg gør det ved at give et glas dyrkede spirer med i gaven. Så kan min modtager straks smage og opdage at snakken i selskabet støtter ideen om selv at dyrke de små planter. Du kan se videoen i toppen for at se metoden til glasset.

Som et ekstra plus tilbyder jeg, at min nysgerrige modtager er velkommen til at ringe til mig med spørgsmål. Det gør selv de mest uvante spiredyrkere friske på at dyrke deres egne spirer. Du finder mit nummer på den lille velkomstslip i alle pakker fra FRISKE SPIRER.

Så din modtager har en direkte linje til at komme godt i gang 😉

error: Dette indhold er beskyttet