Tofusalat med friske Radisespirer

En lækker vegansk salat med tofu og spirer

CategoryDifficultyBeginner

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

 5 g Rosenradisefrø til spirer
 10 g Ærter til spirer efter ønske
 3 håndfulde frisk feldsalat
 2 broccolibuketter
 1 forårsløg
 4 cm frisk agurk
 2 spsk rå sesamfrø
 200 g fast tofu
 2 spsk kokosolie
 Krydderi efter ønske

1

Læg Rosenradisefrø i blød i 8 timer seks dage, inden du vil bruge dem i maden.
Hvis du også vil dyrke Ærtespirer for ekstra fylde og protein, lægger du ærterne i blød i et andet glad i 8 timer to dage inden du vil bruge dem i retten.
Hæld frø og ærter over i hver deres spirebeholder efter iblødsætningen. Skyl morgen og aften. Radisefrøene skal gro i 5 dage. Ærterne skal gro i 1-1,5 dage.

2

Kog vand og hæld over sesamfrøene, så de ligger i blød i et glas i 5 minutter. Snit grøntsager. Mix og anret med spirer og salat i en skål.

3

Varm panden på middelvarme. Dryp sesamfrøene af og svits dem hurtigt på panden i et enkelt minut. Læg dem derpå til afkøling.

4

Skær tofuen i passende stykker. Varm panden med kokosolien. Vend tofustykkerne i olien og krydr med grillkrydderi. Steg over middelvarme, indtil tofustykkerne er lysebrune og har suget krydderierne.

5

Servér straks og nyd denne krydrede, proteinrige ret.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Rosenradisefrø til spirer
 10 g Ærter til spirer efter ønske
 3 håndfulde frisk feldsalat
 2 broccolibuketter
 1 forårsløg
 4 cm frisk agurk
 2 spsk rå sesamfrø
 200 g fast tofu
 2 spsk kokosolie
 Krydderi efter ønske
Tofusalat med friske Radisespirer
error: Dette indhold er beskyttet