20gÆrter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
1håndfuld frisk feldsalat
5buketter frisk broccoli
1skive rødløg, finthakket
½avocado
2spsk olivenolie
½spsk citronsaft
¼fed hvidløg
2spsk vand
1knivspids akaciehonning
salt + peber
1
Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.
2
Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.
3
Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.
4
Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.
20gÆrter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
1håndfuld frisk feldsalat
5buketter frisk broccoli
1skive rødløg, finthakket
½avocado
2spsk olivenolie
½spsk citronsaft
¼fed hvidløg
2spsk vand
1knivspids akaciehonning
salt + peber
Directions
1
Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.
2
Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.
3
Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.
4
Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.