Sund Broccolisalat med friske Broccolispirer

En salat rig på antioxidanter

Category

Yields1 Serving

 3 g Broccolifrø til spirer (Italica eller Rapa)
 20 g Ærter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
 1 håndfuld frisk feldsalat
 5 buketter frisk broccoli
 1 skive rødløg, finthakket
 ½ avocado
 2 spsk olivenolie
 ½ spsk citronsaft
 ¼ fed hvidløg
 2 spsk vand
 1 knivspids akaciehonning
 salt + peber

1

Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.

2

Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.

3

Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.

4

Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.

KØB BROCCOLI ITALICA FRØ TIL SPIRER

KØB BROCCOLI RAPA FRØ TIL SPIRER

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 3 g Broccolifrø til spirer (Italica eller Rapa)
 20 g Ærter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
 1 håndfuld frisk feldsalat
 5 buketter frisk broccoli
 1 skive rødløg, finthakket
 ½ avocado
 2 spsk olivenolie
 ½ spsk citronsaft
 ¼ fed hvidløg
 2 spsk vand
 1 knivspids akaciehonning
 salt + peber

Directions

1

Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.

2

Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.

3

Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.

4

Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.

Notes

Sund Broccolisalat med friske Broccolispirer
error: Dette indhold er beskyttet