Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
3gBroccolifrø til spirer (Italica eller Rapa)
20gÆrter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
1håndfuld frisk feldsalat
5buketter frisk broccoli
1skive rødløg, finthakket
½avocado
2spsk olivenolie
½spsk citronsaft
¼fed hvidløg
2spsk vand
1knivspids akaciehonning
salt + peber
1
Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.
2
Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.
3
Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.
4
Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.
20gÆrter til spirer (kan erstattes med andre spirer)
1håndfuld frisk feldsalat
5buketter frisk broccoli
1skive rødløg, finthakket
½avocado
2spsk olivenolie
½spsk citronsaft
¼fed hvidløg
2spsk vand
1knivspids akaciehonning
salt + peber
Directions
1
Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.
2
Når der er to dage til du høster dine broccolispirer, lægger du ærterne i blød i et glas med koldt vand. Lad ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i spirebakken. Skyl morgen og aften. Du kan høste dem, når rødderne er 1/2 -1 cm lang efter cirka 2 dage. Skyl, dryp af og så kan du bruge dem rå i salaten.
3
Bland dressingen i en skål af den moste avocado, hvidløg, olivenolie, citronsaft, vand, akaciehonning. Smag til med salt og peber.
4
Bland de friske Broccolispirer, ærtespirer, feldsalat, broccolibuketter og rødløg i en skål. Hæld dressingen over eller server ved siden af. Server straks.