En lækker salat til frokost og aftensmad
5 g Kløverfrø til spirer
2 håndfulde frisk feldsalat
1 skive frisk rødløg
50 g gram vegansk feta
2 stilke broccoli
1 spsk Livets Olie
salt og peber
1
Læg Kløverfrøene i blød i 8 timer og dyrk dem i op til 6 dage indtil bladene er foldet ud. Høst dem, læg dem i en skål med vand og rens dermed for tømme frøkapsler. Nu er spirerne klar til salaten. Du kan spise hele spiren.
2
Snit alle de øvrige ingredienser og server i en flot skål. Hæld olie over og krydr med salt og peber efter behag.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
5 g Kløverfrø til spirer
2 håndfulde frisk feldsalat
1 skive frisk rødløg
50 g gram vegansk feta
2 stilke broccoli
1 spsk Livets Olie
salt og peber