Læg Endiviefrø og Kløverfrø i blød i 8 timer i hvert deres glas. Hæld derpå frøene over i hver deres spirebeholder eller hver deres halvdel af SpirePerle frøbakken. Skyl morgen + aften i 6 dage. Spirerne er modne, når bladene har fået farve.
2
Når dine friske Kløver og Endiviespirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med koldt vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.
3
Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.
4
Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.
Læg Endiviefrø og Kløverfrø i blød i 8 timer i hvert deres glas. Hæld derpå frøene over i hver deres spirebeholder eller hver deres halvdel af SpirePerle frøbakken. Skyl morgen + aften i 6 dage. Spirerne er modne, når bladene har fået farve.
2
Når dine friske Kløver og Endiviespirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med koldt vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.
3
Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.
4
Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.