Kløversalat med Flødeasparges og Rødløg
Dyrk 7 gram økologiske Hvidkløver eller Rødkløverfrø til spirer i en SpirePerle. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får grønne blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er til sidst 15 gange større end de tørre frø fra posen.
Når dine friske kløverspirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.
Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.
Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.
Ingredients
Directions
Dyrk 7 gram økologiske Hvidkløver eller Rødkløverfrø til spirer i en SpirePerle. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får grønne blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er til sidst 15 gange større end de tørre frø fra posen.
Når dine friske kløverspirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.
Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.
Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.