Endiviespirer & Kløversalat med Flødeasparges

Endiviespirer og Kløversalat med Flødeasparges og Rødløg

Category

Yields1 Serving

 6 g Kløverfrø til spirer
 3 g Endiviefrø til spirer
 1 skive rødløg
 2 stilke friske asparges
 5 skiver frisk agurk
 5 tbsp soyafløde
 1 tsp mixet salt og peber

1

Læg Endiviefrø og Kløverfrø i blød i 8 timer i hvert deres glas. Hæld derpå frøene over i hver deres spirebeholder eller hver deres halvdel af SpirePerle frøbakken. Skyl morgen + aften i 6 dage. Spirerne er modne, når bladene har fået farve.

2

Når dine friske Kløver og Endiviespirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med koldt vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.

3

Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.

4

Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.

KØB ENDIVIEFRØ TIL SPIRER

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB RØDKLØVERFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 6 g Kløverfrø til spirer
 3 g Endiviefrø til spirer
 1 skive rødløg
 2 stilke friske asparges
 5 skiver frisk agurk
 5 tbsp soyafløde
 1 tsp mixet salt og peber
Endiviespirer & Kløversalat med Flødeasparges
error: Dette indhold er beskyttet