kloeversalat med floedeasarges og roedloeg

KLØVERSALAT MED FLØDEASARGES OG RØDLØG

KLØVERSALAT MED FLØDEASARGES OG RØDLØG.

Category

Yields1 Serving

 7 g kløverfrø til spirer
 1 skive rødløg
 2 stilke friske asparges
 5 skiver frisk agurk
 5 tbsp soyafløde
 1 tsp mixet salt og peber

1

Dyrk 7 gram hvidkløver eller rødkløverfrø til spirer i en SpirePerle. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får grønne blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er til sidst 15 gange større end de tørre frø fra posen.

2

Når dine friske kløverspirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.

3

Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.

4

Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB RØDKLØVERFRØ TIL SPIRER

Ingredients

 7 g kløverfrø til spirer
 1 skive rødløg
 2 stilke friske asparges
 5 skiver frisk agurk
 5 tbsp soyafløde
 1 tsp mixet salt og peber

Directions

1

Dyrk 7 gram hvidkløver eller rødkløverfrø til spirer i en SpirePerle. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får grønne blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er til sidst 15 gange større end de tørre frø fra posen.

2

Når dine friske kløverspirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.

3

Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.

4

Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.

KLØVERSALAT MED FLØDEASARGES OG RØDLØG
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk