Klassisk Broccolisalat med Solsikkespirer

En lækker frokostret eller salat

Category

Yields2 Servings

 10 g økologiske solsikkefrø til spirer
 ½ friskt Broccolihoved, skåret i små buketter
 ¼ rødløg, finthakket
 ¼ kop rosiner eller tranebær
 2 spsk solsikkefrø (eller vegansk bacon)
 3 spsk revet, vegansk cheddarost
 100 ml Oatly Imat Fraiche
 Salt og peber

1

Læg Solsikkefrøene til Spirer i blød i 8 timer. Hold frøene under vand under iblødsætningen. Hæld dem derpå over i spirebeholderen og dyrk dem indtil bladene er foldet ud og har fået farve. Det tager cirka 6 dage. Høst, sortér skallerne fra og spirerne er klar til din ret.

2

Skær broccolien i små buketter, og sørg for at fjerne de hårde stængler.
Bland de hakkede rødløg, rosiner eller tranebær, solsikkefrø eller veganske bacon og revet cheddarost sammen med broccolibuketterne.

3

Lav dressingen i en separat skål ved at blande Oatly Imat Fraiche med salt og peber. Hæld dressingen over broccolisalaten og bland forsigtigt, indtil alle ingredienserne er godt fordelt og dækket af dressingen.

4

Dæk skålen med et låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.
Rør salaten forsigtigt igen lige før servering, så dressingen er jævnt fordelt.

5

TIP: Du kan mixe lidt ekstra æblecidereddike, sukker, dijonsennep, salt og peber i Oatly Fraiche, hvis du ønsker en mere krydret Fraiche. Rør godt, indtil dressingen er glat, ingredienserne fordelt og sukkeret er opløst.

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

VEGANSK BACON OPSKRIFT

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 10 g økologiske solsikkefrø til spirer
 ½ friskt Broccolihoved, skåret i små buketter
 ¼ rødløg, finthakket
 ¼ kop rosiner eller tranebær
 2 spsk solsikkefrø (eller vegansk bacon)
 3 spsk revet, vegansk cheddarost
 100 ml Oatly Imat Fraiche
 Salt og peber

Directions

1

Læg Solsikkefrøene til Spirer i blød i 8 timer. Hold frøene under vand under iblødsætningen. Hæld dem derpå over i spirebeholderen og dyrk dem indtil bladene er foldet ud og har fået farve. Det tager cirka 6 dage. Høst, sortér skallerne fra og spirerne er klar til din ret.

2

Skær broccolien i små buketter, og sørg for at fjerne de hårde stængler.
Bland de hakkede rødløg, rosiner eller tranebær, solsikkefrø eller veganske bacon og revet cheddarost sammen med broccolibuketterne.

3

Lav dressingen i en separat skål ved at blande Oatly Imat Fraiche med salt og peber. Hæld dressingen over broccolisalaten og bland forsigtigt, indtil alle ingredienserne er godt fordelt og dækket af dressingen.

4

Dæk skålen med et låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.
Rør salaten forsigtigt igen lige før servering, så dressingen er jævnt fordelt.

5

TIP: Du kan mixe lidt ekstra æblecidereddike, sukker, dijonsennep, salt og peber i Oatly Fraiche, hvis du ønsker en mere krydret Fraiche. Rør godt, indtil dressingen er glat, ingredienserne fordelt og sukkeret er opløst.

Notes

Klassisk Broccolisalat med Solsikkespirer
error: Dette indhold er beskyttet