En lækker salat til frokost og aftensmad
Læg kløverfrøene i blød i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5 dage, indtil de har fået grønne blade. Skyl de høstede spirer i en stor skål med vand, så de tomme frøskaller bliver siet fra. Du kan godt spise frøskallerne, men de er bitre.
Skyl og snit alle grøntsagerne. Anret i en lækker skål og vend sammen med snittet fetasalat og hummus. Blandingen er dejligt krydret og mætter godt til frokost og aftensmad.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg kløverfrøene i blød i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5 dage, indtil de har fået grønne blade. Skyl de høstede spirer i en stor skål med vand, så de tomme frøskaller bliver siet fra. Du kan godt spise frøskallerne, men de er bitre.
Skyl og snit alle grøntsagerne. Anret i en lækker skål og vend sammen med snittet fetasalat og hummus. Blandingen er dejligt krydret og mætter godt til frokost og aftensmad.