Fetasalat med Kløverspirer, salatløg, hummus og vegansk feta ost

En lækker salat til frokost og aftensmad

Category

Yields1 Serving

 5 g Kløverfrø til spirer
 2 håndfulde frisk fetasalat
 2 skiver salatløg
 1 stor spsk hummus
 2 skiver frisk agurk
 10 g vegansk fetaost
 2 stilke frisk broccoli

1

Læg kløverfrøene i blød i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5 dage, indtil de har fået grønne blade. Skyl de høstede spirer i en stor skål med vand, så de tomme frøskaller bliver siet fra. Du kan godt spise frøskallerne, men de er bitre.

2

Skyl og snit alle grøntsagerne. Anret i en lækker skål og vend sammen med snittet fetasalat og hummus. Blandingen er dejligt krydret og mætter godt til frokost og aftensmad.

KØB HVIDKLØVER FRØ TIL SPIRER

KØB RØDKLØVER FRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Kløverfrø til spirer
 2 håndfulde frisk fetasalat
 2 skiver salatløg
 1 stor spsk hummus
 2 skiver frisk agurk
 10 g vegansk fetaost
 2 stilke frisk broccoli

Directions

1

Læg kløverfrøene i blød i 8 timer. Dyrk dem derpå i 5 dage, indtil de har fået grønne blade. Skyl de høstede spirer i en stor skål med vand, så de tomme frøskaller bliver siet fra. Du kan godt spise frøskallerne, men de er bitre.

2

Skyl og snit alle grøntsagerne. Anret i en lækker skål og vend sammen med snittet fetasalat og hummus. Blandingen er dejligt krydret og mætter godt til frokost og aftensmad.

Notes

Fetasalat med Kløverspirer, salatløg, hummus og vegansk feta ost
error: Dette indhold er beskyttet