Veganske bidder med oekologiske spirer FRISKE SPIRER

VEGANSKE TAPAS MED SPIRER I FLERE FARVER

VEGANSKE TAPAS MED SPIRER
FINGERMADDER FULDE AF SPRØD SUNDHED

Yields1 Serving

 7 g Mizunafrø til spirer
 10 g Violetradisefrø til spirer
 15 g Hvidkløverfrø til spirer
 2 skriver grovbrød eller små grovkiks
 50 g vegansk postej
 30 g færdiglavet hummus
 5 cm agurk eller 1 skive avocado

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

SMAGEN PÅ DINE SPIRER

Mizunaspirer smager friskt og peberagtigt.
Hvidkløver er næsten neutrale i smagen ligesom icebergsalat.
Violetradise smager kraftigt af små, sprøde sommerradiser.

KØB 1 POSE VIOLET RADISEFRØ KØB 1 POSE HVIDKLØVERFRØ KØB 1 POSE MIZUNAFRØ

Ingredients

 7 g Mizunafrø til spirer
 10 g Violetradisefrø til spirer
 15 g Hvidkløverfrø til spirer
 2 skriver grovbrød eller små grovkiks
 50 g vegansk postej
 30 g færdiglavet hummus
 5 cm agurk eller 1 skive avocado

Directions

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

VEGANSKE TAPAS MED SPIRER I FLERE FARVER
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies og nyd den bedste shopoplevelse... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk