Veganske Tapas med Spirer i flere farver

Snack til fest eller hygge

Yields2 Servings

 5 g Mizunafrø eller Kløverfrø til spirer
 7 g Rosenradisefrø til spirer
 4 skriver grovbrød eller små grovkiks
 15 g vegansk fetaost
 30 g færdiglavet hummus
 1 skive finthakket frisk rødløg

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

KØB KLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

KØB KLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB MIZUNAFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Mizunafrø eller Kløverfrø til spirer
 7 g Rosenradisefrø til spirer
 4 skriver grovbrød eller små grovkiks
 15 g vegansk fetaost
 30 g færdiglavet hummus
 1 skive finthakket frisk rødløg

Directions

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

Notes

Veganske Tapas med Spirer i flere farver
error: Dette indhold er beskyttet