VEGANSKE TAPAS MED SPIRER I FLERE FARVER

VEGANSKE TAPAS MED SPIRER
FINGERMADDER FULDE AF SPRØD SUNDHED

Yields1 Serving

 7 g Mizunafrø til spirer
 10 g Violetradisefrø til spirer
 15 g Hvidkløverfrø til spirer
 2 skriver grovbrød eller små grovkiks
 50 g vegansk postej
 30 g færdiglavet hummus
 5 cm agurk eller 1 skive avocado

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

SMAGEN PÅ DINE SPIRER

Mizunaspirer smager friskt og peberagtigt.
Hvidkløver er næsten neutrale i smagen ligesom icebergsalat.
Violetradise smager kraftigt af små, sprøde sommerradiser.

KØB 1 POSE VIOLET RADISEFRØ KØB 1 POSE HVIDKLØVERFRØ KØB 1 POSE MIZUNAFRØ

Ingredients

 7 g Mizunafrø til spirer
 10 g Violetradisefrø til spirer
 15 g Hvidkløverfrø til spirer
 2 skriver grovbrød eller små grovkiks
 50 g vegansk postej
 30 g færdiglavet hummus
 5 cm agurk eller 1 skive avocado

Directions

1

Dyrk Mizunaspirerne på vat eller direkte i spirebakken, til de folder bladene ud.
Kløver og radise dyrkes hver for sig i spirebakken, til de folder bladene ud.
Det tager cirka 6 dag for dem alle at nå stadiet, hvor bladene har fået farve, så spirerne er klar.

2

Skyl de færdige Radise- og Kløverspirer i en skål med vand. Skift vandet flere gange indtil de fleste frøkapsler er skyllet væk.
Hvis du har dyrket Mizuna på vat, kan du klippe Mizunaspirerne af 1 mm over vattet. Du kan spise stængel og blade. Vat og rødder må du kassere.

3

Rist brødet eller anret kiksene. Bland den veganske postej med hummus. Du kan mose avocadoen eller agurken med, hvis du ønsker en mere rund og blød smag.

4

Smør brødet eller kiksene med blandingen.
Pynt med spirer og servér.

VEGANSKE TAPAS MED SPIRER I FLERE FARVER
error: Dette indhold er beskyttet