Spirersalat med Radicchio & Valnødder

Sprød salat til frokost og aften

Category

Yields1 Serving

 7 g økologiske Kløver spirefrø
 7 halve valnødder
 2 blade frisk radicchio salat
 ¼ frisk pære
 3 spsk valnøddeolie
 1 drys revet ost eller gærflager
 2 dryp limesaft
 1 knivspids peber
 1 knivspids Himalayasalt efter smag

1

Læg Kløverfrøene i blød i et glas med rent, køligt vand i 8 timer. Dyrk derpå dine Kløverfrø til spirer i 6-7 dage, indtil de får farve i deres blade. Høst dem, skyl dem rene i en skål med vand og spis hele spiren inkl rødder.

2

Snit alle ingredienserne, som det passer dig. Hvis du ønsker at bruge salaten som hoveret, kan du tilsætte flere blade salat og lidt ekstra pære efter behov.

3

Anret dem i en skål. Mix olie med limesaft, salt og peber. Servér straks og nyd salaten enten som hovedret eller appetizer.

KØB LUCERNEFRØ TIL SPIRER

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 7 g økologiske Kløver spirefrø
 7 halve valnødder
 2 blade frisk radicchio salat
 ¼ frisk pære
 3 spsk valnøddeolie
 1 drys revet ost eller gærflager
 2 dryp limesaft
 1 knivspids peber
 1 knivspids Himalayasalt efter smag

Directions

1

Læg Kløverfrøene i blød i et glas med rent, køligt vand i 8 timer. Dyrk derpå dine Kløverfrø til spirer i 6-7 dage, indtil de får farve i deres blade. Høst dem, skyl dem rene i en skål med vand og spis hele spiren inkl rødder.

2

Snit alle ingredienserne, som det passer dig. Hvis du ønsker at bruge salaten som hoveret, kan du tilsætte flere blade salat og lidt ekstra pære efter behov.

3

Anret dem i en skål. Mix olie med limesaft, salt og peber. Servér straks og nyd salaten enten som hovedret eller appetizer.

Notes

Spirersalat med Radicchio & Valnødder
error: Dette indhold er beskyttet