
Sprød salat til frokost og aften
7 g økologiske Kløver spirefrø
7 halve valnødder
2 blade frisk radicchio salat
¼ frisk pære
3 spsk valnøddeolie
1 drys revet ost eller gærflager
2 dryp limesaft
1 knivspids peber
1 knivspids Himalayasalt efter smag
1
Læg Kløverfrøene i blød i et glas med rent, køligt vand i 8 timer. Dyrk derpå dine Kløverfrø til spirer i 6-7 dage, indtil de får farve i deres blade. Høst dem, skyl dem rene i en skål med vand og spis hele spiren inkl rødder.
2
Snit alle ingredienserne, som det passer dig. Hvis du ønsker at bruge salaten som hoveret, kan du tilsætte flere blade salat og lidt ekstra pære efter behov.
3
Anret dem i en skål. Mix olie med limesaft, salt og peber. Servér straks og nyd salaten enten som hovedret eller appetizer.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
7 g økologiske Kløver spirefrø
7 halve valnødder
2 blade frisk radicchio salat
¼ frisk pære
3 spsk valnøddeolie
1 drys revet ost eller gærflager
2 dryp limesaft
1 knivspids peber
1 knivspids Himalayasalt efter smag
