Vegansk spinatlasagnette med spirer FRISKE SPIRER

SPINATLASAGNETTE MED SOYAPASTA OG SPIRER

LÆKKER KENDING I VEGETARISK ELLER VEGANSK UDGAVE
MEN STADIG FULD AF PROTEINER.

Category

Yields1 Serving
 40 g røde linser
 40 g grønne linser
 600 g frossen spinat
 1 grofthakket løg
 2 små fed hvidløg
 3 dåser hakkede tomater
 200 soyapasta
 3 stængler frisk oregano
 1,50 dl vand
 salt og peber
 toppingost i vegansk variant
 3 dl soyafløde eller ostesauce
 4 spsk gærflager hvis soyafløde

1

Læg de røde og grønne linser i blød i et glas med vand enten sammen eller hver for sig. 80 gram linsespirer fylder en del i spirebeholderen, selvom denne spire som en af de eneste godt må ligge ret tæt og endda lidt ovenpå hinanden. Du kan dyrke dem enten i en enkelt bakke i en SpirePerle, i en Easy Sprout Sprouter eller i to SpireGlas.
Se spirebeholdere >

2

Linser spirer hurtigt og dyrkes kun til de har 1/2-1 cm rod. Det tager kun to dage fra tørt frø til spiseklar spire. Skyl de færdige spirer ien stor skål vand, dryp af og de er klar til din ret.

3

Tø spinaten op et par timer inden madlavningen.

4

Kog soyapastaen i en gryde for sig med salt i vandet i cirka 10 minutter. Tag gryden af varmen og stil til side.

5

Tænd ovnen på 100 grader, så den er varm til senere. Hæld den optøede spinat i en gryde med soyasauce/ostesauce og de hakkede tomater. Tilsæt lidt krydderier. Hvis du har valgt soyasauce tilsætter du også gærflagerne nu. Bring saucen i kog og skru straks ned til svag varme. Rør pastaen forsigtigt i og smag yderligere til med krydderier.

6

Hæld halvdelen af blandingen i et ovnfast fad. Læg et lag spirer og hæld resten af blandingen over i fadet. På den måde bliver spirerne ved med at være lidt sprøde trods varmen i ovnen.
Drys med ost og stil i ovnen i 10 minutter. Ikke længere end det, da spirerne skal bevare deres sprødhed.

7

Du kan erstatte linsespirerne med kikærtespirer, hvis du foretrækker det. Kikærter skal dyrkes i 4 dage til spiren er 1 cm lang.

KØB RØDE LINSER TIL SPIRER KØB GRØNNE LINSER TIL SPIRER KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

Ingredients

 40 g røde linser
 40 g grønne linser
 600 g frossen spinat
 1 grofthakket løg
 2 små fed hvidløg
 3 dåser hakkede tomater
 200 soyapasta
 3 stængler frisk oregano
 1,50 dl vand
 salt og peber
 toppingost i vegansk variant
 3 dl soyafløde eller ostesauce
 4 spsk gærflager hvis soyafløde

Directions

1

Læg de røde og grønne linser i blød i et glas med vand enten sammen eller hver for sig. 80 gram linsespirer fylder en del i spirebeholderen, selvom denne spire som en af de eneste godt må ligge ret tæt og endda lidt ovenpå hinanden. Du kan dyrke dem enten i en enkelt bakke i en SpirePerle, i en Easy Sprout Sprouter eller i to SpireGlas.
Se spirebeholdere >

2

Linser spirer hurtigt og dyrkes kun til de har 1/2-1 cm rod. Det tager kun to dage fra tørt frø til spiseklar spire. Skyl de færdige spirer ien stor skål vand, dryp af og de er klar til din ret.

3

Tø spinaten op et par timer inden madlavningen.

4

Kog soyapastaen i en gryde for sig med salt i vandet i cirka 10 minutter. Tag gryden af varmen og stil til side.

5

Tænd ovnen på 100 grader, så den er varm til senere. Hæld den optøede spinat i en gryde med soyasauce/ostesauce og de hakkede tomater. Tilsæt lidt krydderier. Hvis du har valgt soyasauce tilsætter du også gærflagerne nu. Bring saucen i kog og skru straks ned til svag varme. Rør pastaen forsigtigt i og smag yderligere til med krydderier.

6

Hæld halvdelen af blandingen i et ovnfast fad. Læg et lag spirer og hæld resten af blandingen over i fadet. På den måde bliver spirerne ved med at være lidt sprøde trods varmen i ovnen.
Drys med ost og stil i ovnen i 10 minutter. Ikke længere end det, da spirerne skal bevare deres sprødhed.

7

Du kan erstatte linsespirerne med kikærtespirer, hvis du foretrækker det. Kikærter skal dyrkes i 4 dage til spiren er 1 cm lang.

SPINATLASAGNETTE MED SOYAPASTA OG SPIRER
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies og nyd den bedste shopoplevelse... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk