Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
10gøkologiske solsikkefrø til spirer
5gøkologiske Ærter til spirer (hvis ønsket)
2kopper kold plantedrik
2tsk økologiske hampefrø
1tsk sesamfrø
6friske blåbær
5kirsebærblomster til pynt
1
Læg Solsikkefrøene i blød i 10 timer. Sørg for at frøene er presset under vand under hele iblødsætningen. Hæld dem derpå over i din spirebeholder og skyl morgen + aften. Når bladene har foldet sig ud og smidt skallerne er de klar til din mad. Sorter skallerne fra og brug spire + rødder i din smoothie.
2
Hvis du ønsker ekstra fylde og protein i din smoothie, kan du tilføje Ærtespirer til din smoothie. I så fald skal ærterne ligge i blød i 8 timer og derpå dyrkes i 1-2 dage indtil roden er 1 cm lang.
3
Læg alle ingredienser i blenderen og tilsæt plantedrikken lidt ad gangen, til konsistensen er som du ønsker den.
4
Pynt med spirer, blomster og sesamfrø. Servér straks for at få optimal glæde af smag og næring.
Læg Solsikkefrøene i blød i 10 timer. Sørg for at frøene er presset under vand under hele iblødsætningen. Hæld dem derpå over i din spirebeholder og skyl morgen + aften. Når bladene har foldet sig ud og smidt skallerne er de klar til din mad. Sorter skallerne fra og brug spire + rødder i din smoothie.
2
Hvis du ønsker ekstra fylde og protein i din smoothie, kan du tilføje Ærtespirer til din smoothie. I så fald skal ærterne ligge i blød i 8 timer og derpå dyrkes i 1-2 dage indtil roden er 1 cm lang.
3
Læg alle ingredienser i blenderen og tilsæt plantedrikken lidt ad gangen, til konsistensen er som du ønsker den.
4
Pynt med spirer, blomster og sesamfrø. Servér straks for at få optimal glæde af smag og næring.