Salat med Solsikkespirer, agurk og hummus

Smuk snack med Spirer

Category

Yields1 Serving

 5 g økologiske Solsikkespirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 6 cm agurk
 ¼ rødløg
 2 spsk hummus

1

Læg Solsikkefrøene i blød i 10 timer imens du holder frøene presset under vand. Dyrk dem derpå i 6 dage, indtil bladene er flot grønne. Når du høster spirerne, kan du nuppe de lange rødder, hvis du ønsker det. Gem eventuelt rødderne til din næste smoothie.
De hårde frøskaller kan du derimod ikke spise. Hvis de ikke allerede er faldet af, kan du lægge de høstede spirer i en skål med koldt vand, så skallerne løsner sig fra bladene. Derpå er frøskallerne nemme at fjerne.

2

Snit og skyl de øvrige grøntsager og salat. Læg dem derpå i en skål og bland med hummus. Server straks og nyd det friske knas af spirer og sundhed.

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g økologiske Solsikkespirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 6 cm agurk
 ¼ rødløg
 2 spsk hummus
Salat med Solsikkespirer, agurk og hummus
error: Dette indhold er beskyttet