Salat med Kløverspirer og krydrede Kikærtespirer

Salat med 2 x spirer

En lækker salat med krydrede, stegte kikærtespirer og rå Broccolispirer.

CategoryDifficultyBeginner

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins

 5 g Kløverfrø til spirer
 30 g Kikærter til spirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 2 skiver frisk rødløg
 4 cm frisk agurk
 1 tsk sesamfrø
 kokosolie
 krydderiblanding efter eget valg

1

Læg kløverfrøene i blød 6 dage inden du ønsker at lave salaten. Frøene skal ligge i blød i 8 timer. Hæld derpå frøene over i en spirebeholder og skyl morgen + aften i 5 dage. Spirerne er klar til høst, når de har fået farve i deres blade.

2

Læg kikærterne i blød 3 dage inden du vil lave salaten. De skal ligge i blød i 12 timer. Derpå hælder du dem over i en spirebeholder og skyller morgen + aften i 2 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang.

3

Skyl spirerne og lad dem dryppe af. Skyl og snit salatens ingredienser inkl kløverspirerne og mix i en skål.

4

Varm en pande med kokosolien og steg kikærtespirerne i et par minutter med krydderiet. lad køle af og læg dem i salaten. Servér straks.

KØB KLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Kløverfrø til spirer
 30 g Kikærter til spirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 2 skiver frisk rødløg
 4 cm frisk agurk
 1 tsk sesamfrø
 kokosolie
 krydderiblanding efter eget valg
Salat med Kløverspirer og krydrede Kikærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet