Lun spinat til frokost og aften
7 g økologiske kløverfrø til spirer
5 friske brombær
1 moden avocado
2 kopper rismælk
1 spsk økologiske, flækkede hampefrø
1
Læg dine spirefrø i blød i 8 timer i et rent glas med vand. Efter 8 timer, hælder du frøene over i din SpirePerle. Spirerne skal gro, indtil de har fået blade med farve. Det tager 5-6 dage fra frø til modne spirer. Når du høster dem, kan du skylle dem fri for frøkapsler i en skål med vand. Nu er de klar til din smoothie.
2
Hæld de skyllede spirer undtagen et par stykker til pynt op i blenderen. Læg alle de øvrige ingredienser i og blend indtil konsistensen er som ønsket. Tilsæt evt mere rismælk, hvis den er for tyk.
3
Anret i en flot skål, pynt med spirer og spis straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
7 g økologiske kløverfrø til spirer
5 friske brombær
1 moden avocado
2 kopper rismælk
1 spsk økologiske, flækkede hampefrø