En lækker dip eller spread til grøntsagspinde, Tacos m.m.
7 g Rosenradisefrø til spirer
⅙ rødløg
10 cm agurk
1 moden avocado
Citronsaft
Salt og Peber
1
Dyrk 7 gram radisefrø til spirer i en SpirePerle, en EasySprouter eller et Spireglas.
Du kan finde en portionspose med 7 gram radise spirefrø i shoppen.
Radisespirerne er klar til din guacamole, når de får blade efter 7 dage.
2
Når spirerne er klar, kan du skylle dem fri for frøskaller i en stor skål med vand. Rod blidt rundt i vandet og skift vandet flere gange til frøskallerne er væk.
3
Mos avocadoen og finsnit løg og agurk. Rør sammen og smag til med citronsaft, salt og peber til konsistensen er grov. Pynt med spirer og servér.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
7 g Rosenradisefrø til spirer
⅙ rødløg
10 cm agurk
1 moden avocado
Citronsaft
Salt og Peber