15gØko Solsikkefrø til spirer (alternativ til bønner)
4mandler
12cm frisk agurk
2håndfulde frisk persille
Rismælk eller anden plantemælk
Saft fra frisk Lime eller Citron
isklumper hvis du ønsker det
1
Læg Mungbønnerne i blød i rent vand i 12 timer. Hæld dem derpå over i din spirebeholder. Skyl morgen og aften med rent vand. Efter 1-2 dage har bønnerne spiret til at få 1 cm stilk. Nu er de modne og klar til din smoothie.
2
Hvis du vælger Solsikkespirer i stedet for eller sammen med Bønnespirer, skal Solsikkefrøene ligge i blød i 8 timer. Derpå skal de gro i 6 dage, indtil de har fået grønne blade. Du kan spise hele solsikkespiren inkl rødder men de hårde skaller sorteres fra, inden du bruger dem i smoothien.
3
Læg alle ingredienserne i blenderen og hæld plantemælken i lidt efter lidt. Gem nogle mandler, spirer og nogle strimler af agurk til dekoration.
4
Hæld din blendede smoothie i et glas. Eventuelt med is i glasset. Pynt med mandler, bønnespirer og agurkestrimler. Servér straks for at få det bedste udbytte af antioxidanter og vitaminer i din smoothie.
5
TIP Du kan tilsætte risproteinpulver eller økologiske hampefrø til denne smoothie, hvis du ønsker den som en grøn proteinsmoothie.
15gØko Solsikkefrø til spirer (alternativ til bønner)
4mandler
12cm frisk agurk
2håndfulde frisk persille
Rismælk eller anden plantemælk
Saft fra frisk Lime eller Citron
isklumper hvis du ønsker det
Directions
1
Læg Mungbønnerne i blød i rent vand i 12 timer. Hæld dem derpå over i din spirebeholder. Skyl morgen og aften med rent vand. Efter 1-2 dage har bønnerne spiret til at få 1 cm stilk. Nu er de modne og klar til din smoothie.
2
Hvis du vælger Solsikkespirer i stedet for eller sammen med Bønnespirer, skal Solsikkefrøene ligge i blød i 8 timer. Derpå skal de gro i 6 dage, indtil de har fået grønne blade. Du kan spise hele solsikkespiren inkl rødder men de hårde skaller sorteres fra, inden du bruger dem i smoothien.
3
Læg alle ingredienserne i blenderen og hæld plantemælken i lidt efter lidt. Gem nogle mandler, spirer og nogle strimler af agurk til dekoration.
4
Hæld din blendede smoothie i et glas. Eventuelt med is i glasset. Pynt med mandler, bønnespirer og agurkestrimler. Servér straks for at få det bedste udbytte af antioxidanter og vitaminer i din smoothie.
5
TIP Du kan tilsætte risproteinpulver eller økologiske hampefrø til denne smoothie, hvis du ønsker den som en grøn proteinsmoothie.