En vegansk lækkerbisken
Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 10 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i den ene halvdel af en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.
Du kan dyrke Solsikkespirerne i den anden halvdel af SpirePerle bakken. Solsikkespirer bliver også høje og passer derfor godt ved siden af Ærteskuddene.
Læg først Solsikkefrøene i blød i 8 timer i et glas og hold frøene under vand ved at sætte et andet glas oveni glasset med frøene for at presse frøene under vand.
Solsikkespirern er modne efter cirka 7 dage, når de folder deres blade ud. Du kan spise hele spiren inkl rødder men ikke de hårde skaller.
Halvér avocadoen og smør overfladen med citronsaft, så de ikke ilter. Bland hummusen med agurkestykkerne og hvidløget. Fyld blandingen i fordybningerne efter kernen i avocadoen. Pynt med ærteskud, solsikkespirer og spiselige blomster.
Servér straks som en lækker appetizer eller sideret sammen med salt og peber ved siden af.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 10 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i den ene halvdel af en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.
Du kan dyrke Solsikkespirerne i den anden halvdel af SpirePerle bakken. Solsikkespirer bliver også høje og passer derfor godt ved siden af Ærteskuddene.
Læg først Solsikkefrøene i blød i 8 timer i et glas og hold frøene under vand ved at sætte et andet glas oveni glasset med frøene for at presse frøene under vand.
Solsikkespirern er modne efter cirka 7 dage, når de folder deres blade ud. Du kan spise hele spiren inkl rødder men ikke de hårde skaller.
Halvér avocadoen og smør overfladen med citronsaft, så de ikke ilter. Bland hummusen med agurkestykkerne og hvidløget. Fyld blandingen i fordybningerne efter kernen i avocadoen. Pynt med ærteskud, solsikkespirer og spiselige blomster.
Servér straks som en lækker appetizer eller sideret sammen med salt og peber ved siden af.