Fyldt avocado med Ærteskud og Solsikkespirer

En vegansk lækkerbisken

Yields1 Serving

 10 g Ærter til Ærteskud
 10 g Solsikkefrø til Spirer
 Frisk citronsaft
 3 skiver agurk
 1 skive hvidløg
 Salt og Peber
 1 tynd skive rødløg eller et par rosenradisespirer til pynt
 Syrenblomster til pynt

1

Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 10 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i den ene halvdel af en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.

2

Du kan dyrke Solsikkespirerne i den anden halvdel af SpirePerle bakken. Solsikkespirer bliver også høje og passer derfor godt ved siden af Ærteskuddene.
Læg først Solsikkefrøene i blød i 8 timer i et glas og hold frøene under vand ved at sætte et andet glas oveni glasset med frøene for at presse frøene under vand.
Solsikkespirern er modne efter cirka 7 dage, når de folder deres blade ud. Du kan spise hele spiren inkl rødder men ikke de hårde skaller.

3

Halvér avocadoen og smør overfladen med citronsaft, så de ikke ilter. Bland hummusen med agurkestykkerne og hvidløget. Fyld blandingen i fordybningerne efter kernen i avocadoen. Pynt med ærteskud, solsikkespirer og spiselige blomster.

4

Servér straks som en lækker appetizer eller sideret sammen med salt og peber ved siden af.

KØB ÆRTER TIL ÆRTESKUD

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

Ingredients

 10 g Ærter til Ærteskud
 10 g Solsikkefrø til Spirer
 Frisk citronsaft
 3 skiver agurk
 1 skive hvidløg
 Salt og Peber
 1 tynd skive rødløg eller et par rosenradisespirer til pynt
 Syrenblomster til pynt

Directions

1

Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 10 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i den ene halvdel af en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.

2

Du kan dyrke Solsikkespirerne i den anden halvdel af SpirePerle bakken. Solsikkespirer bliver også høje og passer derfor godt ved siden af Ærteskuddene.
Læg først Solsikkefrøene i blød i 8 timer i et glas og hold frøene under vand ved at sætte et andet glas oveni glasset med frøene for at presse frøene under vand.
Solsikkespirern er modne efter cirka 7 dage, når de folder deres blade ud. Du kan spise hele spiren inkl rødder men ikke de hårde skaller.

3

Halvér avocadoen og smør overfladen med citronsaft, så de ikke ilter. Bland hummusen med agurkestykkerne og hvidløget. Fyld blandingen i fordybningerne efter kernen i avocadoen. Pynt med ærteskud, solsikkespirer og spiselige blomster.

4

Servér straks som en lækker appetizer eller sideret sammen med salt og peber ved siden af.

Fyldt avocado med Ærteskud og Solsikkespirer
error: Dette indhold er beskyttet