EN FROKOST ELLER AFTENSMAD FULD AF GRØNT
20 g solsikkefrø til spirer
2 stilke frisk fennikel
1 stor håndfuld frisk spinat
1 skive rødløg til pynt
2 stilke broccoli
¼ moden avocado
1 spsk avocadoolie
½ frisk lime
1
Læg solsikkefrøene i blød i 8 timer og dyrk dem derpå i 7 dage i en spirebakke uden jord. Høst spirerne og læg dem i en skål med vand. Fjern skallerne efter 10 minutter i vandet og spirerne er klar til retten.
2
Skyl alle de andre ingredienser og snit det grønne. Anret på en tallerken og server med den friske lime ved siden.
Ingredients
20 g solsikkefrø til spirer
2 stilke frisk fennikel
1 stor håndfuld frisk spinat
1 skive rødløg til pynt
2 stilke broccoli
¼ moden avocado
1 spsk avocadoolie
½ frisk lime
Directions
1
Læg solsikkefrøene i blød i 8 timer og dyrk dem derpå i 7 dage i en spirebakke uden jord. Høst spirerne og læg dem i en skål med vand. Fjern skallerne efter 10 minutter i vandet og spirerne er klar til retten.
2
Skyl alle de andre ingredienser og snit det grønne. Anret på en tallerken og server med den friske lime ved siden.