Feldsalat med Ærtespirer og krydret hummus

Klassisk Kartoffel Porre Suppe med Spirer

En lækker proteinrig salat

Category

Yields1 Serving

 20 g økologiske Ærter til spirer
 50 g færdiglavet hummus
 5 edamebønner uden skal
 1 knivspids chili eller 1 stk tahin af ristede sesamfrø
 2 håndfulde frisk feldsalat
 1 lille rødløg
 1 forårsløg
 4 cm frisk agurk

1

Læg ærterne i blød i koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i enhver spirebeholder, da ærtespirer er meget taknemmelige. Skyl morgen og aften og dryp af efter hver gang. Ærtespirerne er klar efter cirka to dage, eller når roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl selve ærten.

2

Du kan krydre din færdiglavede hummus på to måder:
Den ene er at blande tahin lavet af ristede sesamfrø i den. Det giver en lækkert røget smag.
Den anden er at blande frisk chili i din hummus, til smagen er så stærk, som du ønsker den.

3

Skyl ingredienserne og dryp af. Snit og bland det hele. Pynt med spirerne og server straks.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g økologiske Ærter til spirer
 50 g færdiglavet hummus
 5 edamebønner uden skal
 1 knivspids chili eller 1 stk tahin af ristede sesamfrø
 2 håndfulde frisk feldsalat
 1 lille rødløg
 1 forårsløg
 4 cm frisk agurk
Feldsalat med Ærtespirer og krydret hummus
error: Dette indhold er beskyttet