Broccolisalat med Balsamico dressing og Broccolispirer

En salat rig på antioxidanter

Category

Yields1 Serving

 3 g Broccolifrø til spirer
 250 g broccoli, skåret i små buketter
 1 skive hakket kiwi
 ½ kop ristede pinjekerner eller rå valnødder
 ½ kop frisk basilikum, hakket
 4 spsk olivenolie
 2 spsk balsamicoeddike
 1 tsk ahornsirup eller agavesirup
 1 tsk dijonsennep
 Salt og peber efter smag

1

Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.

2

Kombiner olivenolie, balsamicoeddike, ahornsirup, sennep, salt og peber. Rør godt, indtil dressingen er godt blandet. Smag til og juster sødme og syre efter din præference.

3

Bland broccolibuketter, cherrytomater og frisk basilikum, ristede pinjekerner eller groft hakkede valnødder i en stor skål.

Hæld balsamico dressingen over salaten, og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt dækket af dressingen. Lad broccolisalaten hvile i køleskabet i mindst 30 minutter for at lade smagene blande sig.

4

Fordel de friske Broccolispirer over salaten og server din veganske broccolisalat som en lækker sideret eller som hovedret.

KØB BROCCOLI ITALICA FRØ TIL SPIRER

KØB BROCCOLI RAPA FRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 3 g Broccolifrø til spirer
 250 g broccoli, skåret i små buketter
 1 skive hakket kiwi
 ½ kop ristede pinjekerner eller rå valnødder
 ½ kop frisk basilikum, hakket
 4 spsk olivenolie
 2 spsk balsamicoeddike
 1 tsk ahornsirup eller agavesirup
 1 tsk dijonsennep
 Salt og peber efter smag

Directions

1

Læg Broccolifrøene i blød i et rent glas. Hæld dem derpå op i en SpirePerle, Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise hele de rå spirer inkl rødder. Høst og læg dem i en skål med rigeligt vand i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig. Skyl dem fra, dryp spirerne af, og så er spirerne klar til din mad.

2

Kombiner olivenolie, balsamicoeddike, ahornsirup, sennep, salt og peber. Rør godt, indtil dressingen er godt blandet. Smag til og juster sødme og syre efter din præference.

3

Bland broccolibuketter, cherrytomater og frisk basilikum, ristede pinjekerner eller groft hakkede valnødder i en stor skål.

Hæld balsamico dressingen over salaten, og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt dækket af dressingen. Lad broccolisalaten hvile i køleskabet i mindst 30 minutter for at lade smagene blande sig.

4

Fordel de friske Broccolispirer over salaten og server din veganske broccolisalat som en lækker sideret eller som hovedret.

Broccolisalat med Balsamico dressing og Broccolispirer
error: Dette indhold er beskyttet