Broccolisalat med Æble og Broccolispirer

Krydret Broccolisalat med Æble og friske Broccolispirer

Category

Yields1 Serving

 6 g økologiske Broccolifrø til Spirer
 250 g rå broccoli i små buketter
 1 æble i terninger
 30 g hakket rødløg
 ½ kop vegansk bacon - se link nederst
 4 spsk vegansk mayonnaise - se link nederst
 Salt og peber efter smag
 VEGANSK BACON - se link nederst
 VEGANSK DRESSING - se link nederst

1

Læg Broccolifrø i blød i et rent glas i 8 timer. Hæld dem derpå op i en SpirePerle. Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise de broccolispirer rå inkl rødder. Du kan si de tomme frøskaller fra ved at lægge de høstede spirer i en skål med koldt vand lige inden servering. Lad ligge i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig.

2

Tilbered den veganske bacon - vælg din favorit blandt links nederst.
Bland den veganske dressing - vælg din favorit blandt links nederst.

3

Bland broccolibuketter, snittede æblestykker, hakket rødløg i en stor skål.

Hæld dressingen over salaten, og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt dækket af dressingen. Lad broccolisalaten hvile i køleskabet i mindst 1 time for at lade smagene blande sig.

4

Lad de høstede Broccolispirer dryppe af i en si, og så er spirerne klar til din mad.

Fordel de friske broccolispirer i salaten og server Broccolisalaten som en lækker sideret eller som hovedret.

KØB BROCCOLIFRØ TIL SPIRER

TOFUDRESSING MED HVIDLØG

VEGANSK MIRACLE WHIP

VEGANSK TOFU BACON

VEGANSK TOFU BACON

Ingredients

 6 g økologiske Broccolifrø til Spirer
 250 g rå broccoli i små buketter
 1 æble i terninger
 30 g hakket rødløg
 ½ kop vegansk bacon - se link nederst
 4 spsk vegansk mayonnaise - se link nederst
 Salt og peber efter smag
 VEGANSK BACON - se link nederst
 VEGANSK DRESSING - se link nederst

Directions

1

Læg Broccolifrø i blød i et rent glas i 8 timer. Hæld dem derpå op i en SpirePerle. Fordel frøene jævnt i bakken. Skyl 2x hver dag, så frøene hele tiden er let fugtige. Høst efter 6 dage, når bladene er blevet grønne. Du kan spise de broccolispirer rå inkl rødder. Du kan si de tomme frøskaller fra ved at lægge de høstede spirer i en skål med koldt vand lige inden servering. Lad ligge i 15 minutter for at frøkapslerne løsner sig.

2

Tilbered den veganske bacon - vælg din favorit blandt links nederst.
Bland den veganske dressing - vælg din favorit blandt links nederst.

3

Bland broccolibuketter, snittede æblestykker, hakket rødløg i en stor skål.

Hæld dressingen over salaten, og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt dækket af dressingen. Lad broccolisalaten hvile i køleskabet i mindst 1 time for at lade smagene blande sig.

4

Lad de høstede Broccolispirer dryppe af i en si, og så er spirerne klar til din mad.

Fordel de friske broccolispirer i salaten og server Broccolisalaten som en lækker sideret eller som hovedret.

Notes

Broccolisalat med Æble og Broccolispirer
error: Dette indhold er beskyttet