Vegansk Miracle Whip mayonnaise af Silketofu

En alsidig vegansk Miracle Whip til dressing og sandwich

Category

Yields1 Serving

 1 kop silketofu au natural
 1 spsk æblecidereddike
 2 spsk sennep (dijon eller almindelig sennep)
 ½ tsk sukker
 ½ tsk hvidløgspulver
 ½ tsk løgpulver
 ¼ tsk paprika
 Salt og peber efter smag

1

Læg silketofu, olie samt lidt eddike og lidt sennep i en blender eller food processor. Tilsæt sukker (hvis du bruger det), løgpulver, paprika og hvidløgspulver til blandingen.

2

Blend alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat og cremet. Du skal muligvis stoppe blenderen eller food processoren og skrabe siderne ned med en spatel et par gange for at sikre, at alt er godt blandet.

3

Smag mayonnaisen til med salt og peber, eddike og sennep til din ønskede kombination af surt eller krydret.

4

Anvend dressingen straks som en dip til grøntsager, en sandwichspredning eller som en salatdressing. Du kan også opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge.

 

VEGANSK MAYONNAISE OPSKRIFT

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 1 kop silketofu au natural
 1 spsk æblecidereddike
 2 spsk sennep (dijon eller almindelig sennep)
 ½ tsk sukker
 ½ tsk hvidløgspulver
 ½ tsk løgpulver
 ¼ tsk paprika
 Salt og peber efter smag

Directions

1

Læg silketofu, olie samt lidt eddike og lidt sennep i en blender eller food processor. Tilsæt sukker (hvis du bruger det), løgpulver, paprika og hvidløgspulver til blandingen.

2

Blend alle ingredienserne sammen, indtil blandingen er glat og cremet. Du skal muligvis stoppe blenderen eller food processoren og skrabe siderne ned med en spatel et par gange for at sikre, at alt er godt blandet.

3

Smag mayonnaisen til med salt og peber, eddike og sennep til din ønskede kombination af surt eller krydret.

4

Anvend dressingen straks som en dip til grøntsager, en sandwichspredning eller som en salatdressing. Du kan også opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge.

Notes

Vegansk Miracle Whip mayonnaise af Silketofu
error: Dette indhold er beskyttet