Asiatisk Broccolisalat med Ærtespirer

Asiatisk Broccolisalat med Spirer

Category

Yields1 Serving

 30 g Ærter til Spirer
 5 g Rosenradisefrø til Spirer
 150 g frisk broccoli
 50 g kogte afskallede edamamebønner
 ¼ rødløg
 2 spsk hakkede eller hele jordnødder
 1 spsk sesamfrø
 2 stilke friske koriander
 ½ tsk frisk finthakket chili
 2 spsk jordnøddesauce
 1 tsk agavehonning
 1 teske riseddike
 ½ tsk ristet sesamolie
 sojasauce efter ønske

1

Læg Rosenradisefrø i blød i et glas med koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage indtil bladene har foldet sig ud og har fået blade. Du kan spise dem rå inkl rødderne.

2

Når der er tre dage til du høster dine Rosenradisespirer er det tid til at lægge ærterne i blød. Lad dem ligge i 8 timer i et glas med koldt vand. Ærterne skal være tydeligt vandspændte og helt glatte i overfladen. Hæld derpå frøene i spirebeholderen. Skyl dem rene med koldt vand. Skyl dem derpå morgen og aften de næste 2-3 dage, indtil rødderne er 1 cm lange. Nu er de klar til salaten.

3

Del broccolihovedet i mindre buketter. Du kan enten bruge broccolien rå eller dampe dem let i vand med lidt salt. Uanset skal Broccolien være let sprød. Dræn broccoli og skyl det under den kolde hane, hvis dampet. Fordel broccolien i mindre buketter, hak løg, chili og peanuts.

4

Bland jordnøddesmør, honning, riseddike og sesamolie. Smag til med soyasauce og bland lidt vand i hvis den skal fortyndes. Hæld den i en skål.

5

Arranger alle ingredienser til salaten i en skål og server med peanut saucen ved siden af.

KØB ÆRTER TIL SPIRER KØB ROSENRADISE TIL SPIRER

Ingredients

 30 g Ærter til Spirer
 5 g Rosenradisefrø til Spirer
 150 g frisk broccoli
 50 g kogte afskallede edamamebønner
 ¼ rødløg
 2 spsk hakkede eller hele jordnødder
 1 spsk sesamfrø
 2 stilke friske koriander
 ½ tsk frisk finthakket chili
 2 spsk jordnøddesauce
 1 tsk agavehonning
 1 teske riseddike
 ½ tsk ristet sesamolie
 sojasauce efter ønske

Directions

1

Læg Rosenradisefrø i blød i et glas med koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage indtil bladene har foldet sig ud og har fået blade. Du kan spise dem rå inkl rødderne.

2

Når der er tre dage til du høster dine Rosenradisespirer er det tid til at lægge ærterne i blød. Lad dem ligge i 8 timer i et glas med koldt vand. Ærterne skal være tydeligt vandspændte og helt glatte i overfladen. Hæld derpå frøene i spirebeholderen. Skyl dem rene med koldt vand. Skyl dem derpå morgen og aften de næste 2-3 dage, indtil rødderne er 1 cm lange. Nu er de klar til salaten.

3

Del broccolihovedet i mindre buketter. Du kan enten bruge broccolien rå eller dampe dem let i vand med lidt salt. Uanset skal Broccolien være let sprød. Dræn broccoli og skyl det under den kolde hane, hvis dampet. Fordel broccolien i mindre buketter, hak løg, chili og peanuts.

4

Bland jordnøddesmør, honning, riseddike og sesamolie. Smag til med soyasauce og bland lidt vand i hvis den skal fortyndes. Hæld den i en skål.

5

Arranger alle ingredienser til salaten i en skål og server med peanut saucen ved siden af.

Notes

Asiatisk Broccolisalat med Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet