Asiatisk Broccolisalat med Spirer
Læg Rosenradisefrø i blød i et glas med koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage indtil bladene har foldet sig ud og har fået blade. Du kan spise dem rå inkl rødderne.
Når der er tre dage til du høster dine Rosenradisespirer er det tid til at lægge ærterne i blød. Lad dem ligge i 8 timer i et glas med koldt vand. Ærterne skal være tydeligt vandspændte og helt glatte i overfladen. Hæld derpå frøene i spirebeholderen. Skyl dem rene med koldt vand. Skyl dem derpå morgen og aften de næste 2-3 dage, indtil rødderne er 1 cm lange. Nu er de klar til salaten.
Del broccolihovedet i mindre buketter. Du kan enten bruge broccolien rå eller dampe dem let i vand med lidt salt. Uanset skal Broccolien være let sprød. Dræn broccoli og skyl det under den kolde hane, hvis dampet. Fordel broccolien i mindre buketter, hak løg, chili og peanuts.
Bland jordnøddesmør, honning, riseddike og sesamolie. Smag til med soyasauce og bland lidt vand i hvis den skal fortyndes. Hæld den i en skål.
Arranger alle ingredienser til salaten i en skål og server med peanut saucen ved siden af.
KØB ÆRTER TIL SPIRER KØB ROSENRADISE TIL SPIRER
Ingredients
Directions
Læg Rosenradisefrø i blød i et glas med koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage indtil bladene har foldet sig ud og har fået blade. Du kan spise dem rå inkl rødderne.
Når der er tre dage til du høster dine Rosenradisespirer er det tid til at lægge ærterne i blød. Lad dem ligge i 8 timer i et glas med koldt vand. Ærterne skal være tydeligt vandspændte og helt glatte i overfladen. Hæld derpå frøene i spirebeholderen. Skyl dem rene med koldt vand. Skyl dem derpå morgen og aften de næste 2-3 dage, indtil rødderne er 1 cm lange. Nu er de klar til salaten.
Del broccolihovedet i mindre buketter. Du kan enten bruge broccolien rå eller dampe dem let i vand med lidt salt. Uanset skal Broccolien være let sprød. Dræn broccoli og skyl det under den kolde hane, hvis dampet. Fordel broccolien i mindre buketter, hak løg, chili og peanuts.
Bland jordnøddesmør, honning, riseddike og sesamolie. Smag til med soyasauce og bland lidt vand i hvis den skal fortyndes. Hæld den i en skål.
Arranger alle ingredienser til salaten i en skål og server med peanut saucen ved siden af.