Appetizer med vegansk Feta ost og Ærtespirer

En lækker vegansk feta ost festbid

Yields1 Serving

 10 g Ærter til spirer
 200 g Violife fetaost (1 pakke)
 ½ fed hvidløg
 2 spsk jomfru kokosolie
 2 friske radiser
 1 lille friskt rødløg
 6 stk feldsalat til pynt
 20 små Kiks efter eget valg

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i et spireglas eller spirekasse og dyrk dem i 1,5 - 2 dage indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Rør Violife fetaost sammen med olie og hvidløg til konsistensen er mere smørbar. Du kan eventuelt også tilsætte en spsk lunt vand til blandingen.

3

Smør derpå osten ud på kiksene og pynt med salatblade, radiseskiver, rødløg og ærtespirer.
Servér straks.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 10 g Ærter til spirer
 200 g Violife fetaost (1 pakke)
 ½ fed hvidløg
 2 spsk jomfru kokosolie
 2 friske radiser
 1 lille friskt rødløg
 6 stk feldsalat til pynt
 20 små Kiks efter eget valg

Directions

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i et spireglas eller spirekasse og dyrk dem i 1,5 - 2 dage indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Rør Violife fetaost sammen med olie og hvidløg til konsistensen er mere smørbar. Du kan eventuelt også tilsætte en spsk lunt vand til blandingen.

3

Smør derpå osten ud på kiksene og pynt med salatblade, radiseskiver, rødløg og ærtespirer.
Servér straks.

Appetizer med vegansk Feta ost og Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet