En lækker vegansk feta ost festbid
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i et spireglas eller spirekasse og dyrk dem i 1,5 - 2 dage indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Rør Violife fetaost sammen med olie og hvidløg til konsistensen er mere smørbar. Du kan eventuelt også tilsætte en spsk lunt vand til blandingen.
Smør derpå osten ud på kiksene og pynt med salatblade, radiseskiver, rødløg og ærtespirer.
Servér straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i et spireglas eller spirekasse og dyrk dem i 1,5 - 2 dage indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Rør Violife fetaost sammen med olie og hvidløg til konsistensen er mere smørbar. Du kan eventuelt også tilsætte en spsk lunt vand til blandingen.
Smør derpå osten ud på kiksene og pynt med salatblade, radiseskiver, rødløg og ærtespirer.
Servér straks.