En lækker vegansk feta ost festbid
10 g Ærter til spirer
200 g Violife fetaost (1 pakke)
½ fed hvidløg
2 spsk jomfru kokosolie
2 friske radiser
1 lille friskt rødløg
6 stk feldsalat til pynt
20 små Kiks efter eget valg
1
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i et spireglas eller spirekasse og dyrk dem i 1,5 - 2 dage indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
2
Rør Violife fetaost sammen med olie og hvidløg til konsistensen er mere smørbar. Du kan eventuelt også tilsætte en spsk lunt vand til blandingen.
3
Smør derpå osten ud på kiksene og pynt med salatblade, radiseskiver, rødløg og ærtespirer.
Servér straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
10 g Ærter til spirer
200 g Violife fetaost (1 pakke)
½ fed hvidløg
2 spsk jomfru kokosolie
2 friske radiser
1 lille friskt rødløg
6 stk feldsalat til pynt
20 små Kiks efter eget valg