En velsmagende og sprød salat
Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 30 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange. Du spiser kun stængler og blade på Ærteskud.
Hvis du også vil dyrke Ærtespirer til retten for ekstra protein, sætter du disse ærter i blød 2 dage før du ønsker at høste Ærteskuddene til din opskrift. Lad ærterne ligge i blød i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften i 1-1,5 dage. Høst når roden er 1/2 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod.
Klip Ærteskuddene 1 cm over ærten. Skyl og hæld Ærtespirer og Soyabønner over i en skål til at dryppe af.
Snit rødløget i skiver og bland det hele i en stor skål med ærteskud, feta, spinatblade og mynteblade.
Bland dressingen af presset hvidløg, citronsaft og honning. Pisk langsomt den ekstra jomfru olivenolie i. Rør mynten i og smag til med sort peber. Servér sammen med salaten.
Ingredients
Directions
Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 30 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange. Du spiser kun stængler og blade på Ærteskud.
Hvis du også vil dyrke Ærtespirer til retten for ekstra protein, sætter du disse ærter i blød 2 dage før du ønsker at høste Ærteskuddene til din opskrift. Lad ærterne ligge i blød i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften i 1-1,5 dage. Høst når roden er 1/2 cm lang. Du kan spise hele ærten inkl rod.
Klip Ærteskuddene 1 cm over ærten. Skyl og hæld Ærtespirer og Soyabønner over i en skål til at dryppe af.
Snit rødløget i skiver og bland det hele i en stor skål med ærteskud, feta, spinatblade og mynteblade.
Bland dressingen af presset hvidløg, citronsaft og honning. Pisk langsomt den ekstra jomfru olivenolie i. Rør mynten i og smag til med sort peber. Servér sammen med salaten.