Læg Radisefrøene i blød i et glad rent, koldt vand i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften de næste 6 dage. Høst når bladene har fået farver. Du kan spise hele spiren inkl rod.
2
Start madlavningen med mormordressingen. Se link til opskrift på vegansk mayonnaise nederst. I en skål kombineres vegansk mayonnaise, æblecidereddike, ahornsirup eller agavesirup og dijonsennep. Rør godt sammen, og smag til med salt og peber. Opbevar dressingen i køleskabet, indtil salaten er klar.
3
Bland broccolibuketter, hakket rødløg, soltørrede tranebær, ristede valnødder, hakket rødløg og vegansk bacon i en stor skål.
4
Hæld mormordressingen over salaten og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt fordelt og dækket af dressingen. Dæk skålen med låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.
5
Lav den veganske tofubacon, imens du venter på at salaten trækker smag i køleskabet. Du kan finde link nederst i denne opskrift på den veganske tofu.
6
Tag salaten ud, pynt med frisk skyllede Radisespirer og lidt ekstra soltørrede tranebær, spirer, valnødder eller rødløg. Servér straks.
Læg Radisefrøene i blød i et glad rent, koldt vand i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften de næste 6 dage. Høst når bladene har fået farver. Du kan spise hele spiren inkl rod.
2
Start madlavningen med mormordressingen. Se link til opskrift på vegansk mayonnaise nederst. I en skål kombineres vegansk mayonnaise, æblecidereddike, ahornsirup eller agavesirup og dijonsennep. Rør godt sammen, og smag til med salt og peber. Opbevar dressingen i køleskabet, indtil salaten er klar.
3
Bland broccolibuketter, hakket rødløg, soltørrede tranebær, ristede valnødder, hakket rødløg og vegansk bacon i en stor skål.
4
Hæld mormordressingen over salaten og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt fordelt og dækket af dressingen. Dæk skålen med låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.
5
Lav den veganske tofubacon, imens du venter på at salaten trækker smag i køleskabet. Du kan finde link nederst i denne opskrift på den veganske tofu.
6
Tag salaten ud, pynt med frisk skyllede Radisespirer og lidt ekstra soltørrede tranebær, spirer, valnødder eller rødløg. Servér straks.
Notes
Vegansk Broccolisalat med Mormordressing og Radisespirer