Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
20gÆrter til Spirer
20goptøede edamebønner
50gfeldsalat
70gfast, økologisk tofu
½rødløg
1forårsløg
30gfrisk agurk
3spsk kokosolie til stegning
krydderi til tofu efter eget ønske
2spsk frisk rødbedesaft hvis du ønsker tofuen flot violet
1
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
2
Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.
3
Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.
4
Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.
2spsk frisk rødbedesaft hvis du ønsker tofuen flot violet
Directions
1
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
2
Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.
3
Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.
4
Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.