Proteinrig guacamole med spirer af kikærter FRISKE SPIRER

PROTEINRIG GUACAMOLE MED SPIRER

EN LÆKKER FYLDIG SPREAD ELLER DRESSING TIL GRØNTSAGSPINDE, TACOS, CHIPS M.M.

Category
Yields1 Serving
 7 g Kinaradisespirefrø
 30 g Kikærter til spirer
 ½ Friskt rødløg
 1 Moden avocado
 ¼ Fed friskt hvidløg
 Citronsaft
 Salt & Peber
1

Dyrk 7 gram radisefrø til spirer på 6-7 dage. Dyrk 30 gram Kikærter til spirer på 3-4 dage.
Du kan finde en portionspose med 7 gram radise spirefrø og 30 gram kikærter i shoppen.
Radisespirerne er klar, når de har foldet deres blade ud og har fået farve. De skal bare skylles i koldt vand, til frøskallerne er væk, og de er klar til maden.

2

Kikærter er lidt anderledes end alle andre spirer. Når den hvide rod er 2 cm lang på Kikærtespirerne, er de klar. Du bør give lige præcis denne spire et kort opkog i 3-5 minutter i rent vand lige inden du bruger dem i din ret. Det er for at neutralisere kikærtens mulige sidste lille rest af Trypsininhibitorer - et naturligt stof, som bliver mindsket med dyrkningen, men kan give maverumlen, hvis det ikke er tilpas neutraliseret. Det korte opkog tager den sidste mulige rest af stoffet i kkærten.

3

Mos avocadoen, hvidløg og de afkølede kikærtespirer. Finsnit løg og fjern de viltre rødder fra radisespirerne. Du kan snitte rødderne fint og blande i mosen. Rør sammen og smag til med citronsaft, salt og peber til konsistensen er grov. Pynt med spirer og servér.

KØB KINARADISE TIL SPIRER

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

 

Ingredients

 7 g Kinaradisespirefrø
 30 g Kikærter til spirer
 ½ Friskt rødløg
 1 Moden avocado
 ¼ Fed friskt hvidløg
 Citronsaft
 Salt & Peber

Directions

1

Dyrk 7 gram radisefrø til spirer på 6-7 dage. Dyrk 30 gram Kikærter til spirer på 3-4 dage.
Du kan finde en portionspose med 7 gram radise spirefrø og 30 gram kikærter i shoppen.
Radisespirerne er klar, når de har foldet deres blade ud og har fået farve. De skal bare skylles i koldt vand, til frøskallerne er væk, og de er klar til maden.

2

Kikærter er lidt anderledes end alle andre spirer. Når den hvide rod er 2 cm lang på Kikærtespirerne, er de klar. Du bør give lige præcis denne spire et kort opkog i 3-5 minutter i rent vand lige inden du bruger dem i din ret. Det er for at neutralisere kikærtens mulige sidste lille rest af Trypsininhibitorer - et naturligt stof, som bliver mindsket med dyrkningen, men kan give maverumlen, hvis det ikke er tilpas neutraliseret. Det korte opkog tager den sidste mulige rest af stoffet i kkærten.

3

Mos avocadoen, hvidløg og de afkølede kikærtespirer. Finsnit løg og fjern de viltre rødder fra radisespirerne. Du kan snitte rødderne fint og blande i mosen. Rør sammen og smag til med citronsaft, salt og peber til konsistensen er grov. Pynt med spirer og servér.

PROTEINRIG GUACAMOLE MED SPIRER
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies og nyd den bedste shopoplevelse... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk