Proteinrig salat med Linse- & Bønnespirer

Lækker salat til frokost og aften

Category

Yields1 Serving

 2 spsk grønne linser til spirer
 2 spsk mungbønner til spirer
 3 cm agurk
 1 håndfuld friske spinatblade
 2 stilke broccoli
 1 skive rødløg
 1 tsk hele, rå sesamfrø
 2 halve valnødder
 1 spsk valnøddeolie
 salt & peber

1

Læg linser i blød i friskt, koldt vand i et glas i 4 timer. Læg mungbønner i blød på samme måde i et andet glas i 12 timer.
Hæld derpå frøene over i hver deres spirebakke eller i hver deres halvdel af SpirePerlen, så de vokser separat.

2

Skyl spirerne morgen og aften. De er klar efter 2 dage, når den hvide rod er 1 cm lang. Skyl en sidste gang og de er klar til salaten.

3

Læg sesamfrøene og valnødderne i blød i varmt vand i 1 time, så du nemmere kan tygge dem og deres næringsstoffer bliver nemmere at optage for din krop. Skyl dem derpå i koldt vand og de er klar til salaten.

4

Skyl grøntsagerne, snit dem efter ønske og mix med spirer, frø og nødder. Dryp med valnøddeolie og krydr med salt og peber.

KØB LINSER TIL SPIRER

KØB MUNGBØNNER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 2 spsk grønne linser til spirer
 2 spsk mungbønner til spirer
 3 cm agurk
 1 håndfuld friske spinatblade
 2 stilke broccoli
 1 skive rødløg
 1 tsk hele, rå sesamfrø
 2 halve valnødder
 1 spsk valnøddeolie
 salt & peber

Directions

1

Læg linser i blød i friskt, koldt vand i et glas i 4 timer. Læg mungbønner i blød på samme måde i et andet glas i 12 timer.
Hæld derpå frøene over i hver deres spirebakke eller i hver deres halvdel af SpirePerlen, så de vokser separat.

2

Skyl spirerne morgen og aften. De er klar efter 2 dage, når den hvide rod er 1 cm lang. Skyl en sidste gang og de er klar til salaten.

3

Læg sesamfrøene og valnødderne i blød i varmt vand i 1 time, så du nemmere kan tygge dem og deres næringsstoffer bliver nemmere at optage for din krop. Skyl dem derpå i koldt vand og de er klar til salaten.

4

Skyl grøntsagerne, snit dem efter ønske og mix med spirer, frø og nødder. Dryp med valnøddeolie og krydr med salt og peber.

Notes

Proteinrig salat med Linse- & Bønnespirer
error: Dette indhold er beskyttet