GRØNNE PROTEINER MED SPIRER
SPRØD SALAT TIL FROKOST & AFTEN

Læg linser i blød i friskt, koldt vand i et glas i 4 timer. Læg mungbønner i blød på samme måde i et andet glas i 12 timer.
Hæld derpå frøene over i hver deres spirebakke eller i hver deres halvdel af SpirePerlen, så de vokser separat.
Skyl spirerne morgen og aften. De er klar efter 2 dage, når den hvide rod er 1 cm lang. Skyl en sidste gang og de er klar til salaten.
Læg sesamfrøene og valnødderne i blød i varmt vand i 1 time, så du nemmere kan tygge dem og deres næringsstoffer bliver nemmere at optage for din krop. Skyl dem derpå i koldt vand og de er klar til salaten.
Skyl grøntsagerne, snit dem efter ønske og mix med spirer, frø og nødder. Dryp med valnøddeolie og krydr med salt og peber.
SMAGEN PÅ DINE SPIRER
Grønne linsespirer smager af let kogte, kolde linser med et strejf af salat.
Mungbønnespirer smager af salat med et strejf af hasselnødder.
Du kan begge begge spirer rå, når deres hvide rod er blevet 1 cm lang.
KØB GRØNNE LINSER TIL SPIRER KØB MUNGBØNNER TIL SPIRER
HVORFOR FRØ & NØDDER?
Formålet med sesamfrøene og valnødderne er at aktivere proteinerne i linse- og bønnespirerne.
Du kan lære mere om proteinkomplementering i Spireuniverset på Grønne Proteiner.
Ingredients
Directions
Læg linser i blød i friskt, koldt vand i et glas i 4 timer. Læg mungbønner i blød på samme måde i et andet glas i 12 timer.
Hæld derpå frøene over i hver deres spirebakke eller i hver deres halvdel af SpirePerlen, så de vokser separat.
Skyl spirerne morgen og aften. De er klar efter 2 dage, når den hvide rod er 1 cm lang. Skyl en sidste gang og de er klar til salaten.
Læg sesamfrøene og valnødderne i blød i varmt vand i 1 time, så du nemmere kan tygge dem og deres næringsstoffer bliver nemmere at optage for din krop. Skyl dem derpå i koldt vand og de er klar til salaten.
Skyl grøntsagerne, snit dem efter ønske og mix med spirer, frø og nødder. Dryp med valnøddeolie og krydr med salt og peber.