Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
5gkløverfrø til spirer (Hvid eller Rød)
200gbroccoli i små buketter
½kop vegansk fetaost i tern
2spsk olivenolie
1spsk citronsaft
1tsk rød peberflager (justér efter smag)
½kop hakkede kalamataoliven
¼kop hakket frisk persille
Salt og peber efter smag
1
Læg kløverfrøene i blød i et glas med vand i 8 timer. Dyrk derpå i spireglas, SpirePerle eller SpireSkål i 6 dage til bladene har fået farve. Når du høster lige inden servering af salaten, kan du lægge spirerne i en skål med vand, så frøskallerne løsner sig. Dryp af. Nu kan du bruge hele spiren inkl rødder i maden.
2
Bland olivenolie, citronsaft, hakkede kalamataoliven, hakket frisk persille og tilpas smagen med røde peberflager, salt og peber.
3
Læg broccolibuketterne og smuldret vegansk fetaost i en skål. Vend det sammen med dressingen. Lad retten stå i køleskabet i mindst en time for at trække smag. Tag ud og pynt med spirer. Servér straks.
Læg kløverfrøene i blød i et glas med vand i 8 timer. Dyrk derpå i spireglas, SpirePerle eller SpireSkål i 6 dage til bladene har fået farve. Når du høster lige inden servering af salaten, kan du lægge spirerne i en skål med vand, så frøskallerne løsner sig. Dryp af. Nu kan du bruge hele spiren inkl rødder i maden.
2
Bland olivenolie, citronsaft, hakkede kalamataoliven, hakket frisk persille og tilpas smagen med røde peberflager, salt og peber.
3
Læg broccolibuketterne og smuldret vegansk fetaost i en skål. Vend det sammen med dressingen. Lad retten stå i køleskabet i mindst en time for at trække smag. Tag ud og pynt med spirer. Servér straks.
Notes
Krydret Broccolisalat med Vegansk Fetaost og Kløverspirer