En lækker vegansk salat
Læg kløverfrøene i blød i et glas med vand i 8 timer. Dyrk derpå i spireglas, SpirePerle eller SpireSkål i 6 dage til bladene har fået farve. Når du høster lige inden servering af salaten, kan du lægge spirerne i en skål med vand, så frøskallerne løsner sig. Dryp af. Nu kan du bruge hele spiren inkl rødder i maden.
Bland olivenolie, citronsaft, hakkede kalamataoliven, hakket frisk persille og tilpas smagen med røde peberflager, salt og peber.
Læg broccolibuketterne og smuldret vegansk fetaost i en skål. Vend det sammen med dressingen. Lad retten stå i køleskabet i mindst en time for at trække smag. Tag ud og pynt med spirer. Servér straks.
Ingredients
Directions
Læg kløverfrøene i blød i et glas med vand i 8 timer. Dyrk derpå i spireglas, SpirePerle eller SpireSkål i 6 dage til bladene har fået farve. Når du høster lige inden servering af salaten, kan du lægge spirerne i en skål med vand, så frøskallerne løsner sig. Dryp af. Nu kan du bruge hele spiren inkl rødder i maden.
Bland olivenolie, citronsaft, hakkede kalamataoliven, hakket frisk persille og tilpas smagen med røde peberflager, salt og peber.
Læg broccolibuketterne og smuldret vegansk fetaost i en skål. Vend det sammen med dressingen. Lad retten stå i køleskabet i mindst en time for at trække smag. Tag ud og pynt med spirer. Servér straks.