Klassisk Kartoffel Porre Suppe med Spirer
En lækker mættende Suppe
Læg ærterne i blød i koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i enhver spirebeholder, da ærtespirer er meget taknemmelige. Skyl morgen og aften og dryp af efter hver gang. Ærtespirerne er klar efter cirka to dage, eller når roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl selve ærten.
Smelt smørret i gryden ved høj varme uden det bruner. Svits løg og kartofler let i 2 min.
Hæld porrer i og svits det hele i 1 min. Hæld bouillon ved og lad suppen koge i 15 min indtil grøntsagerne er møre.
Blend suppen til den er jævn. Du kan enten bruge stavblender eller en almindelig blender.
Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde, salt og peber. Bring suppen til kogepunktet og skru straks ned igen, for at suppen ikke bliver for tyk.
Server i skåle med pynt af grøntsager og spirer.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg ærterne i blød i koldt vand i 8 timer. Dyrk dem derpå i enhver spirebeholder, da ærtespirer er meget taknemmelige. Skyl morgen og aften og dryp af efter hver gang. Ærtespirerne er klar efter cirka to dage, eller når roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl selve ærten.
Smelt smørret i gryden ved høj varme uden det bruner. Svits løg og kartofler let i 2 min.
Hæld porrer i og svits det hele i 1 min. Hæld bouillon ved og lad suppen koge i 15 min indtil grøntsagerne er møre.
Blend suppen til den er jævn. Du kan enten bruge stavblender eller en almindelig blender.
Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde, salt og peber. Bring suppen til kogepunktet og skru straks ned igen, for at suppen ikke bliver for tyk.
Server i skåle med pynt af grøntsager og spirer.