Ingefaer spire smoothie

INGEFÆR SPIRE SMOOTHIE

SPIRESALAT MED KLØVERSPIRER, RADISESPIRER, HUMMUS OG EDAMEBØNNER.

Category

Yields1 Serving

 7 g økologiske kløver eller lucerne frø til spirer
 5 g frisk, økologisk ingefær
 2 cups frisk, rå spinat
 1 frisk grapefrugt
 ½ moden banan ELLER 1 frisk dadel
 1 cup rismælk
 1 tbsp rå sesamfrø

1

Dyrk dine kløver eller lucernefrø i 6 dage, indtil de har foldet deres blade ud og bladene er grønne. Høst dem med rødder og læg dem i en skål med koldt vand. Skift vandet flere gange, indtil de fleste frøkapsler er skyllet ud.

2

Læg sesamfrøene i blød i 1 time for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det er vigtigt for at du kan få fuld gavn af frøenes næring.

3

Hæld alle spirer undtagen en smule til dekoration op i blenderen sammen med de øvrige ingredienser. Blend indtil konsistensen er, som du ønsker den.

4

Pynt med spirerne, lidt sesamfrø og en spiselig blomst eller to. Servér og spis straks for at få fuld udbytte af vitaminer og antioxidanter i din ingefær spire smoothie.

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB LUCERNEFRØ TIL SPIRER

Ingredients

 7 g økologiske kløver eller lucerne frø til spirer
 5 g frisk, økologisk ingefær
 2 cups frisk, rå spinat
 1 frisk grapefrugt
 ½ moden banan ELLER 1 frisk dadel
 1 cup rismælk
 1 tbsp rå sesamfrø

Directions

1

Dyrk dine kløver eller lucernefrø i 6 dage, indtil de har foldet deres blade ud og bladene er grønne. Høst dem med rødder og læg dem i en skål med koldt vand. Skift vandet flere gange, indtil de fleste frøkapsler er skyllet ud.

2

Læg sesamfrøene i blød i 1 time for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det er vigtigt for at du kan få fuld gavn af frøenes næring.

3

Hæld alle spirer undtagen en smule til dekoration op i blenderen sammen med de øvrige ingredienser. Blend indtil konsistensen er, som du ønsker den.

4

Pynt med spirerne, lidt sesamfrø og en spiselig blomst eller to. Servér og spis straks for at få fuld udbytte af vitaminer og antioxidanter i din ingefær spire smoothie.

INGEFÆR SPIRE SMOOTHIE
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk