Vegansk wok med kokosmælk og friske Ærtespirer
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Vask og snit grøntsagerne. Hak hvidløget og ingefæren meget fint.
Kom kokosolie i en wok. Steg først ingefær, hvidløg og karrypasta i et minut. Hæld dem i en over i en skål. Kom nu alle grøntsagerne i wokken. Steg dem et par minutter.
Tilsæt løgblandingen igen og hæld kokosmælk og soyasauce i wokken. Lad det koge et par minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig har lidt sprødhed. Vend til sidst ærtespirerne forsigtigt i retten og lad varme i 30 sek. imens du smager til med Limesaft, salt og peber.
Pynt med ærtespirer, cashewnødder og friske koriander.
Du kan lave ris til retten. Hvis du er vegan Keto eller LCHF kan du tilsætte edamebønner eller tofu for ekstra fylde.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Vask og snit grøntsagerne. Hak hvidløget og ingefæren meget fint.
Kom kokosolie i en wok. Steg først ingefær, hvidløg og karrypasta i et minut. Hæld dem i en over i en skål. Kom nu alle grøntsagerne i wokken. Steg dem et par minutter.
Tilsæt løgblandingen igen og hæld kokosmælk og soyasauce i wokken. Lad det koge et par minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig har lidt sprødhed. Vend til sidst ærtespirerne forsigtigt i retten og lad varme i 30 sek. imens du smager til med Limesaft, salt og peber.
Pynt med ærtespirer, cashewnødder og friske koriander.
Du kan lave ris til retten. Hvis du er vegan Keto eller LCHF kan du tilsætte edamebønner eller tofu for ekstra fylde.