Broccolisalat med vegansk Bacon og Bønnespirer

En lækker vegansk salat

Category

Yields1 Serving

 30 g Mungbønner til Spirer
 4 kopper broccoli, skåret i små buketter
 100 g vegansk bacon af tofu i små stykker
 ½ kop vegansk mayonnaise
 1 tsk æblecidereddike
 1 tsk sukker
 ½ kop hakkede valnødder
 Salt og peber efter smag
 Eventuelt frisk persille eller purløg til mayonnaisen

1

Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.

2

Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af.
Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.

3

Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.

4

Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer.
Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag.
Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.

KØB MUNGBØNNER TIL SPIRER

OPSKRIFT VEGANSK MAYONNAISE

OPSKRIFT VEGANSK BACON

Ingredients

 30 g Mungbønner til Spirer
 4 kopper broccoli, skåret i små buketter
 100 g vegansk bacon af tofu i små stykker
 ½ kop vegansk mayonnaise
 1 tsk æblecidereddike
 1 tsk sukker
 ½ kop hakkede valnødder
 Salt og peber efter smag
 Eventuelt frisk persille eller purløg til mayonnaisen

Directions

1

Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.

2

Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af.
Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.

3

Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.

4

Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer.
Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag.
Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.

Notes

Broccolisalat med vegansk Bacon og Bønnespirer
error: Dette indhold er beskyttet