Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
30gMungbønner til Spirer
4kopper broccoli, skåret i små buketter
100gvegansk bacon af tofu i små stykker
½kop vegansk mayonnaise
1tsk æblecidereddike
1tsk sukker
½kop hakkede valnødder
Salt og peber efter smag
Eventuelt frisk persille eller purløg til mayonnaisen
1
Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.
2
Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af. Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.
3
Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.
4
Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer. Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag. Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.
Eventuelt frisk persille eller purløg til mayonnaisen
Directions
1
Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.
2
Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af. Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.
3
Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.
4
Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer. Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag. Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.