Antioxidantrig salat med vegansk fetaost
20 g Ærter til spirer
4 broccolibuketter
1 stor håndfuld feldsalat
2 frisk skiver rødløg
20 g vegansk fetaost
20 g pinjekerner
5 spsk nøddeolie eller olivenolie
salt og peber
1
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
2
Skyl salaten og snit ingredienserne. Rist pinjekernerne over svag varme. Hæld pinjekernerne i en skål for at afkøle til salaten.
3
Bland nøddeolien med salt og peber i en lille skål.
4
Arranger alt i en pæn portionsskål og server de ristede pinkekerner i en skål ved siden af. Så kan man selv tilsætte efter lyst.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
20 g Ærter til spirer
4 broccolibuketter
1 stor håndfuld feldsalat
2 frisk skiver rødløg
20 g vegansk fetaost
20 g pinjekerner
5 spsk nøddeolie eller olivenolie
salt og peber