Antioxidantrig salat med vegansk fetaost
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Skyl salaten Snit broccoli og rødløg i så små stykker, du foretrækker dem. Skær den veganske fetaost i tern.
Hvis du foretrækker det, kan du dampe broccolien i et par minutter. Personligt nyder jeg dem rå, men det er en smagssag.
Anret det hele på en tallerken og servér den flydende kokosolie, salt og peber i en skål ved siden af så man selv kan tilføje efter lyst.
TIP Kokosolie kan lyde usædvanligt men den giver en dejlig nøddeagtig og frisk smag til retten. Blandet med lidt Himalayasalt og en knivspids peber har du en nem og alligevel smagfuld dressing.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Skyl salaten Snit broccoli og rødløg i så små stykker, du foretrækker dem. Skær den veganske fetaost i tern.
Hvis du foretrækker det, kan du dampe broccolien i et par minutter. Personligt nyder jeg dem rå, men det er en smagssag.
Anret det hele på en tallerken og servér den flydende kokosolie, salt og peber i en skål ved siden af så man selv kan tilføje efter lyst.
TIP Kokosolie kan lyde usædvanligt men den giver en dejlig nøddeagtig og frisk smag til retten. Blandet med lidt Himalayasalt og en knivspids peber har du en nem og alligevel smagfuld dressing.