Broccolisalat med Feta, Rødløg og Ærtespirer

Antioxidantrig salat med vegansk fetaost

Category

Yields1 Serving

 20 g Ærter til spirer
 4 stilke frisk broccoli
 1 håndfuld feldsalat
 ½ friskt rødløg
 40 g vegansk fetaost fra Violife
 2 spsk flydende kokosolie
 Himalayasalt og peber

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Skyl salaten Snit broccoli og rødløg i så små stykker, du foretrækker dem. Skær den veganske fetaost i tern.

3

Hvis du foretrækker det, kan du dampe broccolien i et par minutter. Personligt nyder jeg dem rå, men det er en smagssag.

4

Anret det hele på en tallerken og servér den flydende kokosolie, salt og peber i en skål ved siden af så man selv kan tilføje efter lyst.

5

TIP Kokosolie kan lyde usædvanligt men den giver en dejlig nøddeagtig og frisk smag til retten. Blandet med lidt Himalayasalt og en knivspids peber har du en nem og alligevel smagfuld dressing.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g Ærter til spirer
 4 stilke frisk broccoli
 1 håndfuld feldsalat
 ½ friskt rødløg
 40 g vegansk fetaost fra Violife
 2 spsk flydende kokosolie
 Himalayasalt og peber

Directions

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Skyl salaten Snit broccoli og rødløg i så små stykker, du foretrækker dem. Skær den veganske fetaost i tern.

3

Hvis du foretrækker det, kan du dampe broccolien i et par minutter. Personligt nyder jeg dem rå, men det er en smagssag.

4

Anret det hele på en tallerken og servér den flydende kokosolie, salt og peber i en skål ved siden af så man selv kan tilføje efter lyst.

5

TIP Kokosolie kan lyde usædvanligt men den giver en dejlig nøddeagtig og frisk smag til retten. Blandet med lidt Himalayasalt og en knivspids peber har du en nem og alligevel smagfuld dressing.

Notes

Broccolisalat med Feta, Rødløg og Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet