EN LILLE GRØN BID TIL GÆSTERNE
Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.
Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.
Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.
Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.
KØB ROSENRADISE FRØ KØB HVIDKLØVER FRØ
Ingredients
Directions
Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.
Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.
Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.
Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.