Appetizer med hummus og spirer

APPETIZER MED HUMMUS, RADISE OG KLØVER SPIRER

EN LILLE GRØN BID TIL GÆSTERNE

Yields1 Serving

 7 g Rosenradise eller Violetradise frø til spirer
 10 g Kløverfrø til spirer
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 små fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag
 1 rødbede skrællet og hakket
 3 spsk frisk rødbedesaft fra rå rødbede
 1 kraftig frysepose til at sprøjte hummusen i ring

1

Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.

2

Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.

3

Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.

4

Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.

KØB ROSENRADISE FRØ KØB HVIDKLØVER FRØ

 

Ingredients

 7 g Rosenradise eller Violetradise frø til spirer
 10 g Kløverfrø til spirer
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 små fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag
 1 rødbede skrællet og hakket
 3 spsk frisk rødbedesaft fra rå rødbede
 1 kraftig frysepose til at sprøjte hummusen i ring

Directions

1

Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.

2

Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.

3

Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.

4

Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.

APPETIZER MED HUMMUS, RADISE OG KLØVER SPIRER

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk