Aerteskud salat med paere, valnødder, sennepsspirerog avocado FRISKE SPIRER

ÆRTESKUD SALAT MED PÆRE & AVOCADO

ÆRTESKUD SALAT MED PÆRE, AVOCADO, VALNØDDER & SENNEPSSPIRER

Category
Yields1 Serving
 20 ærter til spirer eller ærteskud
 20 ærter til ærteskud
 3 g sennepsfrø til spirer
 1 moden pære
 ½ moden avocado
 5 halve valnødder
 1 frisk citronbåd
 Salt & Peber
1

Læg ærterne i blød i friskt, koldt vand i et glas.
Hvis du vil dyrke spirer, lægger du derpå ærterne over i din spirebakke og dyrker dem i 2-3 dage til roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren.
Hvis du vil dyrke ærteskud, lægger du derpå ærterne i en potte med jord og dyrker dem i 2-4 uger, til skuddene er 15-20 cm lange. Du kan spise stængel og blade men ikke ært og rødder.
Både ærtespirer og ærteskud smager af sukkerærter/friske ærtebælge.

2

Sennepsspirer dyrkes på fugtig vat i 6-7 dage ligesom du kender det fra karse. Du kan spise stængler og blade. Ikke rødder og vat. Sennepsspirer smager kraftigt af sennep.

3

Læg valødderne i blød i 1 time i koldt vand. Det giver dem en blødere smag. Skyl spirer/skud og anret på tallerkenen med skiver af pære og avocado.

4

Dryp med citronsaft, pynt med sennepsspirer og drys med salt og peber.

SMAGEN PÅ DINE SPIRER

Ærtespirer smager som sprøde sukkerærter.
Sennepsspirer smager kraftigt af frisk dijonsennep.
Ærteskud smager som sprøde sukkerærtebælge.

KØB 1 POSE ÆRTER TIL SPIRER KØB 1 POSE SENNEPSFRØ KØB 1 POSE ÆRTESKUD ÆRTER

Ingredients

 20 ærter til spirer eller ærteskud
 20 ærter til ærteskud
 3 g sennepsfrø til spirer
 1 moden pære
 ½ moden avocado
 5 halve valnødder
 1 frisk citronbåd
 Salt & Peber

Directions

1

Læg ærterne i blød i friskt, koldt vand i et glas.
Hvis du vil dyrke spirer, lægger du derpå ærterne over i din spirebakke og dyrker dem i 2-3 dage til roden er 1 cm lang. Du kan spise hele spiren.
Hvis du vil dyrke ærteskud, lægger du derpå ærterne i en potte med jord og dyrker dem i 2-4 uger, til skuddene er 15-20 cm lange. Du kan spise stængel og blade men ikke ært og rødder.
Både ærtespirer og ærteskud smager af sukkerærter/friske ærtebælge.

2

Sennepsspirer dyrkes på fugtig vat i 6-7 dage ligesom du kender det fra karse. Du kan spise stængler og blade. Ikke rødder og vat. Sennepsspirer smager kraftigt af sennep.

3

Læg valødderne i blød i 1 time i koldt vand. Det giver dem en blødere smag. Skyl spirer/skud og anret på tallerkenen med skiver af pære og avocado.

4

Dryp med citronsaft, pynt med sennepsspirer og drys med salt og peber.

ÆRTESKUD SALAT MED PÆRE & AVOCADO
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies og nyd den bedste shopoplevelse... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk