Proteinrig Guacamole med Spirer til Wraps, Tacos, Spread eller Dressing
Dyrk 7 gram radisefrø til spirer på 6-7 dage. Dyrk 30 gram Kikærter til spirer på 3-4 dage.
Du kan finde en portionspose med 7 gram radise spirefrø og 30 gram kikærter i shoppen.
Radisespirerne er klar, når de har foldet deres blade ud og har fået farve. De skal bare skylles i koldt vand, til frøskallerne er væk, og de er klar til maden.
Kikærter er lidt anderledes end alle andre spirer. Når den hvide rod er 2 cm lang på Kikærtespirerne, er de klar. Du bør give lige præcis denne spire et kort opkog i 3-5 minutter i rent vand lige inden du bruger dem i din ret. Det er for at neutralisere kikærtens mulige sidste lille rest af Trypsininhibitorer - et naturligt stof, som bliver mindsket med dyrkningen, men kan give maverumlen, hvis det ikke er tilpas neutraliseret. Det korte opkog tager den sidste mulige rest af stoffet i kkærten.
Mos avocadoen, hvidløg og de afkølede kikærtespirer. Finsnit løg og fjern de viltre rødder fra radisespirerne. Du kan snitte rødderne fint og blande i mosen. Rør sammen og smag til med citronsaft, salt og peber til konsistensen er grov. Pynt med spirer og servér.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Dyrk 7 gram radisefrø til spirer på 6-7 dage. Dyrk 30 gram Kikærter til spirer på 3-4 dage.
Du kan finde en portionspose med 7 gram radise spirefrø og 30 gram kikærter i shoppen.
Radisespirerne er klar, når de har foldet deres blade ud og har fået farve. De skal bare skylles i koldt vand, til frøskallerne er væk, og de er klar til maden.
Kikærter er lidt anderledes end alle andre spirer. Når den hvide rod er 2 cm lang på Kikærtespirerne, er de klar. Du bør give lige præcis denne spire et kort opkog i 3-5 minutter i rent vand lige inden du bruger dem i din ret. Det er for at neutralisere kikærtens mulige sidste lille rest af Trypsininhibitorer - et naturligt stof, som bliver mindsket med dyrkningen, men kan give maverumlen, hvis det ikke er tilpas neutraliseret. Det korte opkog tager den sidste mulige rest af stoffet i kkærten.
Mos avocadoen, hvidløg og de afkølede kikærtespirer. Finsnit løg og fjern de viltre rødder fra radisespirerne. Du kan snitte rødderne fint og blande i mosen. Rør sammen og smag til med citronsaft, salt og peber til konsistensen er grov. Pynt med spirer og servér.