Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

SPIREFRØ

Økologiske Sennepsspirer

Sennep - økologiske spirefrø

40,00 DKK

Availability: På lager

Økologiske sennepsfrø til hjemmedyrkede spirer.


Sennepsspirer er stærkt krydrede som frisk sennep.
De har fine blade og er violette på undersiden af
bladet med violet/grøn/hvid stængel.


De bruges rå som pynt på smørrebrød, dip, wraps,
kanapeer, appetizere, salater og sandwich.


Du kan dyrkes sennepsspirer til 1. blad på 6-7 dage.
Senneps spirer bør vokse på økologisk vat.
Niveau: **Nem/Middel så en god spire for alle.


Vælg mellem 4 - 50 - 250 gr poser i Posestørrelse.
4 gram pose passer til ½ SpirePerle eller 1 spireglas.
50 gr giver dig 25 håndfulde sprøde, dyrkede spirer.


Der er 10% rabat på 250 gram frøpose.

Beskrivelse

Detaljer

TIPS TIL SENNEPSSPIRER
Lidt om dine økologiske Sennepsspirer


DANSK - LATINSK NAVN
Hvid sennep - Sinapis alba


KVALITET

FRISKE SPIRER økologiske sennepsfrø er dyrket på europæiske marker. Spirefrøene er 100% økologiske, bakterietestede og følger Fødevarestyrelsens kontrol af fødevarer. Jeg garanterer høj spireevne og ønsker, du er tilfreds med produktet. Så kontakt mig gerne, hvis du ikke oplever den ønskede kvalitet.

DYRKNING
For at få succes med dine sennepsspirer, skal denne spire dyrkes på 100% økologisk, ubleget vat. Frøene skal ikke ligge i blød, inden du 'planter dem' på vattet. I stedet skreder du et 7 mm højt lag tørt vat ud på en tallerken eller i din spirebakke, fugter du vattet godt og spreder frøene ud på det. De første 8 timer må vattet gerne være vådt. Resten af tiden - de næste 6 dage - skal vattet kun være fugtigt.
Du kan finde økologisk vat fra Simply Gentle Organic i shoppen >


MED ELLER UDEN LÅG

Hvis du dyrker dine sennepsspirer i din spirebakke, skal der ikke være låg på bakken, og der må ikke være andre spirer i bakkerne over eller under frøbakken med dine sennepspirer. Derfor er det nemmest at dyrke dine geldannende spirer på vat på en lille tallerken.


TIPS

Det er nemt at dyrke dine egne, økologiske sennepsspirer på vat. Det vigtigste tip er, at frøene ikke må tørre ud.

RÅ/KOGTE
Sennepsspirer spises rå lige efter de er klippet af 2 mm over vattet. Sådan er de mest smagfulde, farverige og friskest.

SMAG & MADLAVNING
Sennepsspirer smager af stærk sennep og er en smuk, smagsrig pynt til ostemaden eller den lækre salat med sennepsdressing. Smagen bliver mindre kraftig, des længere du dyrker spiren. Indholdet af gavnlige stoffer er på sit højeste i dagene efter spirene har foldet deres små blade ud.


POSER
Pose med 3 gram frø passer til 2 vatrondeller.
Pose med 50 gram giver 25 håndfulde spirer.
Niveau: **(Middel) fordi vattet skal holdes fugtigt.
Du kan vælge flere størrelser poser under Posestørrelse ovenfor ved den grønne knap.

Tags

Tags på produktet

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Spændende Bedømt af Hanne

    Sjov spire med god smag. Nem at lave på vat. (Indsendt den 29/01/17)

  2. Lækre Bedømt af Lotta

    Mine piger elsker dem. De er smukke, nemme og bliver så smukke at børn slet ikke kan få øjnene fra dem. Vi spiser dem i salat og sandwich.
    (Indsendt den 13/11/16)

  3. Et hit på festbordene Bedømt af Lotte Høensted

    Vi holdt stor fest og Miriam/Friske Spirer havde forklaret hvordan vi kunne lave borddekoration med spirer på vat. Dekorationern kunne spises og blev rigtig flotte. Gæsterne var begejstrede over vores hittepåsomhed. Tak for dine mange ideer og fantastiske service! Meget ros fra os i Hillerød.
    (Indsendt den 29/04/16)

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Sennep - økologiske spirefrø

Video

 


 


Relaterede produkter