Vegansk Broccolisalat med Mormordressing og Radisespirer

En lækker vegansk salat

Category

Yields1 Serving

 20 g Rosenradise eller Violetradisefrø til Spirer
 250 g broccolibuket i små buketter
 10 soltørrede tranebær
 10 valnødder, hakket
 30 g rødløg
 150 g vegansk baconstykker - se link nederst
 ½ kop vegansk mayonnaise - se link nederst
 1 spsk æblecidereddike
 1 spsk ahornsirup eller agavesirup
 1 tsk dijonsennep
 Salt og peber

1

Læg Radisefrøene i blød i et glad rent, koldt vand i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften de næste 6 dage. Høst når bladene har fået farver. Du kan spise hele spiren inkl rod.

2

Start madlavningen med mormordressingen. Se link til opskrift på vegansk mayonnaise nederst. I en skål kombineres vegansk mayonnaise, æblecidereddike, ahornsirup eller agavesirup og dijonsennep. Rør godt sammen, og smag til med salt og peber. Opbevar dressingen i køleskabet, indtil salaten er klar.

3

Bland broccolibuketter, hakket rødløg, soltørrede tranebær, ristede valnødder, hakket rødløg og vegansk bacon i en stor skål.

4

Hæld mormordressingen over salaten og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt fordelt og dækket af dressingen. Dæk skålen med låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.

5

Lav den veganske tofubacon, imens du venter på at salaten trækker smag i køleskabet. Du kan finde link nederst i denne opskrift på den veganske tofu.

6

Tag salaten ud, pynt med frisk skyllede Radisespirer og lidt ekstra soltørrede tranebær, spirer, valnødder eller rødløg. Servér straks.

KØB ROSENRADISE FRØ TIL SPIRER

KØB VIOLETRADISE FRØ TIL SPIRER

OPSKRIFT VEGANSK MAYONNAISE

OPSKRIFT VEGANSK BACON

Ingredients

 20 g Rosenradise eller Violetradisefrø til Spirer
 250 g broccolibuket i små buketter
 10 soltørrede tranebær
 10 valnødder, hakket
 30 g rødløg
 150 g vegansk baconstykker - se link nederst
 ½ kop vegansk mayonnaise - se link nederst
 1 spsk æblecidereddike
 1 spsk ahornsirup eller agavesirup
 1 tsk dijonsennep
 Salt og peber

Directions

1

Læg Radisefrøene i blød i et glad rent, koldt vand i 8 timer. Skyl dem og læg dem i spirebeholderen. Skyl derpå morgen + aften de næste 6 dage. Høst når bladene har fået farver. Du kan spise hele spiren inkl rod.

2

Start madlavningen med mormordressingen. Se link til opskrift på vegansk mayonnaise nederst. I en skål kombineres vegansk mayonnaise, æblecidereddike, ahornsirup eller agavesirup og dijonsennep. Rør godt sammen, og smag til med salt og peber. Opbevar dressingen i køleskabet, indtil salaten er klar.

3

Bland broccolibuketter, hakket rødløg, soltørrede tranebær, ristede valnødder, hakket rødløg og vegansk bacon i en stor skål.

4

Hæld mormordressingen over salaten og rør forsigtigt, indtil alle ingredienser er godt fordelt og dækket af dressingen. Dæk skålen med låg og sæt den i køleskabet i mindst en time for at lade smagene udvikle sig.

5

Lav den veganske tofubacon, imens du venter på at salaten trækker smag i køleskabet. Du kan finde link nederst i denne opskrift på den veganske tofu.

6

Tag salaten ud, pynt med frisk skyllede Radisespirer og lidt ekstra soltørrede tranebær, spirer, valnødder eller rødløg. Servér straks.

Notes

Vegansk Broccolisalat med Mormordressing og Radisespirer
error: Dette indhold er beskyttet