Vegansk Bacon af Rispapir

Vegansk Bacon af Rispapir

Sprød vegansk bacon med lækker smag

Yields1 Serving

 4 spsk olivenolie
 6 spsk sojasauce
 1 spsk sirup
 1 tsk røget paprika
 1 fed presset hvidløg
 spsk gærflager sammen
 8 stykker rispspir
 1 spsk barbecuesauce med røget smag eller 1 tsk flydende røgaroma

1

Varm ovnen til 200 °C /180 °C varmluft. Lad ovnen varme op, imens du marinerer rispspiret.

2

Pisk alle ingredienserne undtagen rispapiret sammen i en flad skål.

3

Dyp et stykke rispapir ad gangen i lunt vand. Det skal være blødt men ikke ligefrem slattent. Klip rispapiret i strimler.

4

Dyp strimlerne en for en i marinaden og placer dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem i ovnen otte-ti minutter. De skal blive brune men ikke brankede.
Tag ud og lad dem køle af på en rist.

 

Ingredients

 4 spsk olivenolie
 6 spsk sojasauce
 1 spsk sirup
 1 tsk røget paprika
 1 fed presset hvidløg
 spsk gærflager sammen
 8 stykker rispspir
 1 spsk barbecuesauce med røget smag eller 1 tsk flydende røgaroma

Directions

1

Varm ovnen til 200 °C /180 °C varmluft. Lad ovnen varme op, imens du marinerer rispspiret.

2

Pisk alle ingredienserne undtagen rispapiret sammen i en flad skål.

3

Dyp et stykke rispapir ad gangen i lunt vand. Det skal være blødt men ikke ligefrem slattent. Klip rispapiret i strimler.

4

Dyp strimlerne en for en i marinaden og placer dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem i ovnen otte-ti minutter. De skal blive brune men ikke brankede.
Tag ud og lad dem køle af på en rist.

Vegansk Bacon af Rispapir
error: Dette indhold er beskyttet