Vegansk Bacon af Rispapir
Sprød vegansk bacon med lækker smag
Varm ovnen til 200 °C /180 °C varmluft. Lad ovnen varme op, imens du marinerer rispspiret.
Pisk alle ingredienserne undtagen rispapiret sammen i en flad skål.
Dyp et stykke rispapir ad gangen i lunt vand. Det skal være blødt men ikke ligefrem slattent. Klip rispapiret i strimler.
Dyp strimlerne en for en i marinaden og placer dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem i ovnen otte-ti minutter. De skal blive brune men ikke brankede.
Tag ud og lad dem køle af på en rist.
Ingredients
Directions
Varm ovnen til 200 °C /180 °C varmluft. Lad ovnen varme op, imens du marinerer rispspiret.
Pisk alle ingredienserne undtagen rispapiret sammen i en flad skål.
Dyp et stykke rispapir ad gangen i lunt vand. Det skal være blødt men ikke ligefrem slattent. Klip rispapiret i strimler.
Dyp strimlerne en for en i marinaden og placer dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem i ovnen otte-ti minutter. De skal blive brune men ikke brankede.
Tag ud og lad dem køle af på en rist.