Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
2
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
3
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
4
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.
Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
2
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
3
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
4
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.