Salat med stegte kikaertespirer FRISKE SPIRER

SALAT MED STEGTE KIKÆRTESPIRER

EN LÆKKER SALAT MED KRYDREDE, STEGTE KIKÆRTESPIRER OG RÅ, FRISKE BROCCOLISPIRER.

Category
Yields1 Serving
 5 g Broccolifrø til spirer
 40 g Kikærter til spirer
 2 kopper frisk salat
 2 skiver frisk rødløg
 2 tbsp rå sesamfrø
 3 cm frisk agurk
 1 tsp olie til stegning
 1 tsp tørre krydderier til stegning
1

Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.

2

Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.

3

Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.

4

Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.

5

Bland alle ingredienser og servér retten straks.

KØB BROCCOLIFRØ TIL SPIRER

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

 

Ingredients

 5 g Broccolifrø til spirer
 40 g Kikærter til spirer
 2 kopper frisk salat
 2 skiver frisk rødløg
 2 tbsp rå sesamfrø
 3 cm frisk agurk
 1 tsp olie til stegning
 1 tsp tørre krydderier til stegning

Directions

1

Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.

2

Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.

3

Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.

4

Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.

5

Bland alle ingredienser og servér retten straks.

SALAT MED STEGTE KIKÆRTESPIRER
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk