Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
5gBroccolifrø til spirer
40gKikærter til spirer
2kopper frisk salat
2skiver frisk rødløg
2tbsprå sesamfrø
3cm frisk agurk
1tspolie til stegning
1tsptørre krydderier til stegning
1
Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
2
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
3
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
4
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.
Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
2
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
3
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
4
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.