Salat med Stegte Kikært Spirer

Salat med stegte Kikærtespirer

En lækker salat med krydrede, stegte kikærtespirer og rå Broccolispirer.

Category

Yields1 Serving

 5 g Broccolifrø til spirer
 40 g Kikærter til spirer
 2 kopper frisk salat
 2 skiver frisk rødløg
 2 tbsp rå sesamfrø
 3 cm frisk agurk
 1 tsp olie til stegning
 1 tsp tørre krydderier til stegning

1

Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.

2

Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.

3

Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.

4

Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.

5

Bland alle ingredienser og servér retten straks.

KØB BROCCOLIFRØ TIL SPIRER

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

 

Ingredients

 5 g Broccolifrø til spirer
 40 g Kikærter til spirer
 2 kopper frisk salat
 2 skiver frisk rødløg
 2 tbsp rå sesamfrø
 3 cm frisk agurk
 1 tsp olie til stegning
 1 tsp tørre krydderier til stegning

Directions

1

Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.

2

Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.

3

Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.

4

Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.

5

Bland alle ingredienser og servér retten straks.

Salat med Stegte Kikært Spirer